Islemcini öğrenebilirmiyimİşlemcimi overclock yaptığım için sıvı soğutma almaya karar verdim iki model arasında kaldım
Gamebooster Titan 240
Rampage Helios C2
Bu modellerden hangisini alayım sizce
Xeon 3440 2.53 ghz den 3.80 ghz çıkarttımIslemcini öğrenebilirmiyim
Bunu hava soğutucu ile soğutabilirsinXeon 3440 2.53 ghz den 3.80 ghz çıkarttım
Hocam butceniz nedir bu iki marka yerine mumkunse 2-3 ay gec alin ama bunu alinİşlemcimi overclock yaptığım için sıvı soğutma almaya karar verdim iki model arasında kaldım
Gamebooster Titan 240
Rampage Helios C2
1500 tl ye kadar çıkabilirim hocamHocam butceniz nedir bu iki marka yerine mumkunse 2-3 ay gec alin ama bunu alin
![]()
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistemi yakında komple yenileyeceğim için hazır olsun diye alıcağım hocamBunu hava soğutucu ile soğutabilirsin
Sivi sogutma tabiki daha guzel duruyor ama o marka sivi sogutma yerine kaliteli kuletipi sogutma alabilirsiniz. Aralarinda performans farki olmaz hemde1500 tl ye kadar çıkabilirim hocam
Xeon 3440 2.53 ghz den 3.80 ghz çıkarttım
yeterli olur sıvı sogutmaya gerek yokXeon 3440 2.53 ghz den 3.80 ghz çıkarttım
www.n11.com
Sıvı soğutma olsa daha iyi olur hocamSivi sogutma tabiki daha guzel duruyor ama o marka sivi sogutma yerine kaliteli kuletipi sogutma alabilirsiniz. Aralarinda performans farki olmaz hemde
Illa bu ikisinden birini alacaksaniz bence gamebooster daha iyi duruyor. Bir kac urununu sogutucusunu kullandim rampage gore daha iyi bence. Rampage merdiven alti gibi duruyorİşlemcimi overclock yaptığım için sıvı soğutma almaya karar verdim iki model arasında kaldım
Gamebooster Titan 240
Rampage Helios C2