60.000 TL ve üstü Gamegaraj Slayer R9T Alınır Mı?

ibrahimd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 9 8945HS
Ekran Kartı
RTX 5060
Merhabalar iyi günler arkadaşım adına laptop alıcagım bu modeli inceliyorum icerik olarak cok hosuma gitti tavsiye eder misiniz daha iyisi var mıdır? Birde servis hakkında bilginiz varsa aydinlatirsaniz sevinirim güvenilir midir?

Bütce : 55.000-65.000₺

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
232
Merhabalar iyi günler arkadaşım adına laptop alıcagım bu modeli inceliyorum icerik olarak cok hosuma gitti tavsiye eder misiniz daha iyisi var mıdır? Birde servis hakkında bilginiz varsa aydinlatirsaniz sevinirim güvenilir midir?

Bütce : 55.000-65.000₺

BANA KALIRSA 5K DAHA VERİP AŞAĞIDAKİ ÜRÜNÜ ALMAN DAHA MANTIKLI

bu sektörde 3 daha ver şunu al 5 daha ver bunu allar bitmez elbetteki
bütçeni de gördüm ama
65k ya attığın 5060 almaktansa 5070 almak +5k ya değer bence

iki linkteki ürün de aynı ürün
sadece karta özel taksit durumlarına karşılık hangisi senin için uygunsa onu seçersin diye iki farklı site atıyorum

KS

ibrahimd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BANA KALIRSA 5K DAHA VERİP AŞAĞIDAKİ ÜRÜNÜ ALMAN DAHA MANTIKLI

bu sektörde 3 daha ver şunu al 5 daha ver bunu allar bitmez elbetteki
bütçeni de gördüm ama
65k ya attığın 5060 almaktansa 5070 almak +5k ya değer bence

iki linkteki ürün de aynı ürün
sadece karta özel taksit durumlarına karşılık hangisi senin için uygunsa onu seçersin diye iki farklı site atıyorum

Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim o butceye cikmayi deniycem ancak cikamazsam bu fiyat bandina maximum 65e en iyi tercihlerden biri midir acaba? Birde servis agi olarak iyi midir musteriyi kotu duruma dusurme gibi bir sey olmaz degil mi arkadasa mahcup olmak istemiyorumda

Son olarak ikisi arasinda cok fark var midir acaba 5k degicek kadar cok bilgim yokta tesekkurler

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
232
Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim o butceye cikmayi deniycem ancak cikamazsam bu fiyat bandina maximum 65e en iyi tercihlerden biri midir acaba? Birde servis agi olarak iyi midir musteriyi kotu duruma dusurme gibi bir sey olmaz degil mi arkadasa mahcup olmak istemiyorumda

Son olarak ikisi arasinda cok fark var midir acaba 5k degicek kadar cok bilgim yokta tesekkurler
İlk olarak Türkiye de hiç bir firmaya %100 memnuniyet garantisi ile yaklaşamıyoruz malesef
bunun malum sebepleri belli

fakat genel bir değerlendirme yaparsak
rakip firmalara bakarsak
firma müşterilerini genel anlamda yarı yolda bırakacak bir firma değil

fiyat farkı ve değip değmediği konusuna gelirsek

bir önceki 4xxx ekran kartlı serilere baktığımda aslında 5xxx serisi cihazların fiyatlarının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum
tamam bu seride sadece ekran kartı güncellemeleri yok
genelde daha iyi işlemciler genelde bir öncekine göre daha iyi ekran panelleri var
lakin genel olarak bir tık daha uygun olmasını beklerdim

ama şu iki ürün arasında kalsam
bütçe yükseltmem imkansız değilse bence 5070 li cihaz için yükseltirim

5k fiyat farkına değer bence

KS

ibrahimd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk olarak Türkiye de hiç bir firmaya %100 memnuniyet garantisi ile yaklaşamıyoruz malesef
bunun malum sebepleri belli

fakat genel bir değerlendirme yaparsak
rakip firmalara bakarsak
firma müşterilerini genel anlamda yarı yolda bırakacak bir firma değil

fiyat farkı ve değip değmediği konusuna gelirsek

bir önceki 4xxx ekran kartlı serilere baktığımda aslında 5xxx serisi cihazların fiyatlarının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum
tamam bu seride sadece ekran kartı güncellemeleri yok
genelde daha iyi işlemciler genelde bir öncekine göre daha iyi ekran panelleri var
lakin genel olarak bir tık daha uygun olmasını beklerdim

ama şu iki ürün arasında kalsam
bütçe yükseltmem imkansız değilse bence 5070 li cihaz için yükseltirim

5k fiyat farkına değer bence
Eger ki yukseltemiyorsak 65k civarina alinabilecek ilk 3 laptoptan biri midir acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri