Gamenote Kb857L Tuş Basmıyor

librachannel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar,

Başlıkta belirttiğim klavyem henüz 2 aylık dün bir FPS oyunu oynarken W tuşu aniden çalışmamaya başladı basıyorum basıyorum yok tuşu söktüm switchi sökemedim bu model klavyenin arkasını açmadan Swichi sökme şansım var mı,

Eskişehirde switch değişimi yapan yerde henüz bulamadım

Ürünü Game Garajdan satın aldım Garanti belgesini bulamıyorum Faturası mevcut Faturası ile Garanti için onlara yollasam acaba olumlu bir çözüm olur mu yoksa belgeniz yok diyip gerimi gönderirler HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Başlıkta belirttiğim klavyem henüz 2 aylık dün bir FPS oyunu oynarken W tuşu aniden çalışmamaya başladı basıyorum basıyorum yok tuşu söktüm swichi sökemedim bu model klavyenin arkasını açmadan Swichi sökme şansım var mı , Eskişehirde swich değişimi yapan yerde henüz bulamadım

Ürünü Game Garajdan satın aldım Garanti belgesini bulamıyorum Faturası mevcut Faturası ile Garanti için onlara yollasam acaba olumlu bir çözüm olur mu yoksa belgeniz yok diyip gerimi gönderirler HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
Gamegaraja yaz, onun switchi sen sökemezsin

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Başlıkta belirttiğim klavyem henüz 2 aylık dün bir FPS oyunu oynarken W tuşu aniden çalışmamaya başladı basıyorum basıyorum yok tuşu söktüm switchi sökemedim bu model klavyenin arkasını açmadan Swichi sökme şansım var mı,

Eskişehirde switch değişimi yapan yerde henüz bulamadım

Aynı olay Rampage ile başıma geldi garantiye 2 defa gönderdim ikisinde de sıkıntı yok diyip geri gönderdiler, sorunu klavye değişerek çözdüm :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri