M Messi33 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 5 Tepki 0 20 Tem 2025 #1 Arkadaşlar pc için gamepad alacağım bütçem aşağı yukarı bu fiyatlar bu iki gamepad arasında kaldım sizce hangisi yada önerdiğiniz bir gamepad varmıdır Son düzenleme: 20 Tem 2025
Arkadaşlar pc için gamepad alacağım bütçem aşağı yukarı bu fiyatlar bu iki gamepad arasında kaldım sizce hangisi yada önerdiğiniz bir gamepad varmıdır
Zeus |Tech Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Haz 2025 Mesajlar 63 Tepki 8 21 Tem 2025 #2 Messi33' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 43352Ekli dosyayı görüntüle 43351Arkadaşlar pc için gamepad alacağım bütçem aşağı yukarı bu fiyatlar bu iki gamepad arasında kaldım sizce hangisi yada önerdiğiniz bir gamepad varmıdır Genişletmek için tıkla ... BIGBIG WON Gale Hall
Messi33' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 43352Ekli dosyayı görüntüle 43351Arkadaşlar pc için gamepad alacağım bütçem aşağı yukarı bu fiyatlar bu iki gamepad arasında kaldım sizce hangisi yada önerdiğiniz bir gamepad varmıdır Genişletmek için tıkla ... BIGBIG WON Gale Hall