Gamepower Mythril 650w 80+Bronze Kasa Alınır mı?

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Selam arkadaşlar. Karşıma bir kasa çıktı ve danışmak istedim. Bu kasanın hava akışı iyi midir? Ve sıvı soğutma takmak istesem kac mm radyatör destekler?

https://www.incehesap.com/gamepower...rolcusu-ve-uzaktan-kumanda-kasa-fiyati-46917/

gp-kasa.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
1- Benim şahsen markaya karşı pek güvenim yok özellikle PSU konusunda.
2- Hava akışı Mesh panel kasalara nazaran iyi değildir çünkü önü kapalı.
3- Ön kısma veya üst kısma maksimum 240mm sıvı soğutma takılabilir. Bu fiyata daha iyi kasalar bulabilirsiniz. Size birazdan link bırakacağım.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Alınmaz. Kasa kötü hocam. Çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir? Ona göre öneri bakalım.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Birde kasayı ayrı PSU yu ayrı almak bence daha mantıklı. Bunu düşünürseniz bana bildirin kasa ve PSU ayrı ayrı öneride bulunabilirim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Özellikle PSU konusunda sakın cebinizden kısmayın herşeyden kısın ama PSU dan kısmayın. Yoksa sisteminiz çöp olur kısmadığınız malzemelere de yazık olur. Sisteme gücü veren PSU sonuçta adı üstünde güç kaynağı. Kaliteli güç kaynağı almak ekran kartını üst seviye almaktan daha değerli benim kanaatimce. Lütfen bunu göz ardı etmeyin.

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam ard arda mesaj yazmayın bence , mesajınızı düzenlenyip yazsanız forum düzeni için post kirliliği olmasın kanaatindeyim..

PSU evet önemli. Ama bana powerboost almayın dediler 500W 4 sene kullandım tık demedi. Bence Bronze sertifikalı diğer markalarada şans verilmeli diye düşünüyorum..

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Özellikle PSU konusunda sakın cebinizden kısmayın herşeyden kısın ama PSU dan kısmayın. Yoksa sisteminiz çöp olur kısmadığınız malzemelere de yazık olur. Sisteme gücü veren PSU sonuçta adı üstünde güç kaynağı. Kaliteli güç kaynağı almak ekran kartını üst seviye almaktan daha değerli benim kanaatimce. Lütfen bunu göz ardı etmeyin.
Teşekkürler dikkat edeceğim

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Hocam ard arda mesaj yazmayın bence , mesajınızı düzenlenyip yazsanız forum düzeni için post kirliliği olmasın kanaatindeyim..

PSU evet önemli. Ama bana powerboost almayın dediler 500W 4 sene kullandım tık demedi. Bence Bronze sertifikalı diğer markalarada şans verilmeli diye düşünüyorum..
Uyarı için teşekkürler. Dikkat edeceğim.
Teknoloji işi birazda şans işi siz şanslısınız ki güzel PSU denk gelmiş ama herkese bu şans denk gelmiyor. Elbette marka PSU larda da sorun çıkabiliyor sonuçta teknoloji şans işi ama kaliteli PSU alıp işi garantiye almak bence daha mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri