1 2 gün önce gamepower raijin kulaklığını aldım kullanmanız var mı memnun musunuz nasıl uzun se götürür mü?
Fiyat / Performans açısından iyi bir kulaklık eğer 500 TL Üzerindeyse kulaklık keşke '' XPG Precog '' oyuncu kulaklığına baksaydınız.1 2 gün önce gamepower raijin kulaklığını aldım kullanmanız var mı memnun musunuz nasıl uzun se götürür mü?
Fiyat / Performans açısından iyi bir kulaklık eğer 500 TL Üzerindeyse kulaklık keşke '' XPG Precog '' oyuncu kulaklığına baksaydınız.
![]()
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam xpg'yide düşündüm ama mikrofonu çok fazla kullanan bir insanım o yüzden raijin aldım.Bence xpg daha iyi bir tercih listeme bakabilirsiniz.
Kronik sorunlu bir kulaklıkHocam xpg'yide düşündüm ama mikrofonu çok fazla kullanan bir insanım o yüzden raijin aldım.
Ne sorunu var hocam?Kronik sorunlu bir kulaklık
Gamepower ürünlerini araştırabilirsiniz.Ne sorunu var hocam?
Hocam xpg nin de iyi bir kulaklık olduğunu biliyorum.Gamepower'ın özellikle klavyelerinde bir problem kronik sorun olduğunu biliyorum.Ama raijin hakkında böyle birşey hiç duymadım.Gamepower ürünlerini araştırabilirsiniz.
Önerdiğim kulaklık çok daha iyiydi,
Sorun yaşamazsınız umarım. Hayırlı olsunHocam xpg nin de iyi bir kulaklık olduğunu biliyorum.Gamepower'ın özellikle klavyelerinde bir problem kronik sorun olduğunu biliyorum.Ama raijin hakkında böyle birşey hiç duymadım.
hayırlı olsun. 1 2 hafta sonra değerlendirmelerinizi yazarsanız sevinirim1 2 gün önce gamepower raijin kulaklığını aldım kullanmanız var mı memnun musunuz nasıl uzun se götürür mü?