Yardım Gamepower Ravadin Kasa Kontorlcüsü Ve Işıklandırma Yardım

Atabey.Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kasayı hazır sistem olarak gencer gaming den almıştım daha 2 senesi dolmadı geçen sene bi anda ışıklandırmalar gitti fanlar çalışıyor ama kumanda ile hiç bir işlem yapamıyorum ne fan hızlarını ayarlayabiliyorum nede ışıkları yakabiliyorum pc yi uyku moduna aldığımda bazen keyfi yerindeyse eğer uyandırdığımda ışıklar yanıyor çoğunlukla uyandırdığımdaysada yanmıyor daha önceden bu markanın herhangi bi kasasında böyle bi sorun yaşayan oldumu yada doğrudan bu kasa ile ilgili sorun yaşayıp çözüme ulaşabilen ben sorunu çözüme kavuşturamadım çünkü firma bana ne teknik servis desteği sundu nede parça tedariki bende kendi imkanlarımla bu sorunu çözmeye çalışıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi formlar

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Hocam kontrol etmeniz gereken kısım kasa değil kasanın içinde fanların rgb ve güç kablolarının bağlı olduğu kontrolcü. Kontrolcüde oluşan bir arıza bu bahsettiğiniz şeylere sebep oluyordur büyük ihtimalle.

Dilerseniz fanlarınıza uygun başka bir kontrolcü alarak sorunu çözebilirsiniz. Sanırım 2 sene geçtiği için kasanın da garanti süresi bitmiştir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri