hocam peki senin önerebileceğin birşey varmı blue switch 700 800 tl civarı3 ay sonra tuşlar bozuluyor.
2 yıldan fazla süredir kullanıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.Gamepower saber çok hoşuma gidiyor rgb leri olsun blue switch sesi olsun çok iyi ama bazı duyumlar aldım bazı tuşların basmama sorunu oluyormuş galiba kullanan arkdaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?
hocam peki senin önerebileceğin birşey varmı blue switch 700 800 tl civarı
750 tl fln dı galiba hatırladığım2 yıldan fazla süredir kullanıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Benim kullandığım SABER'ın RED switch modeli, açıkçası üründen oldukça memnunum.
Şahsen klavyenin temizliğine dikkat ettiğin sürece bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Ama kullanıcıların "klavyemde _ tuşu basmıyor" tarzı sorunlar yaşadığını hatırlıyorum.
Eğer fiyatı uygun ise alabilirsin. Değilse, bütçe yükseltip daha iyi bir model bul derim.
Blue switch önermem xpg summoner var bende bir yerden sonra kafa şişiriyor kaliteli mekanik hisli bir klavye daha iyi olabilir bence750 tl fln dı galiba hatırladığım