Fiyat/Performans Gamepower Voldon

YellowWarning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar Gamepower Voldon modelini almayı planlıyorum.Aranızda kullanan yada bana fikir vermek isteyen varsa çok iyi olur.İlk defa 400/600 tl arası bir kulaklık alacağım.Benim için dip ses ve bass gücü önemli şimdiden teşekkürler.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
gamepower alma asla

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhaba arkadaşlar Gamepower Voldon modelini almayı planlıyorum.Aranızda kullanan yada bana fikir vermek isteyen varsa çok iyi olur.İlk defa 400/600 tl arası bir kulaklık alacağım.Benim için dip ses ve bass gücü önemli şimdiden teşekkürler.
Xpg prcog s

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Neden önermiyorsun?
dip ses var

bu arada normalde önermezdim ama fiyatı düşmüş biraz bende var kullanıyorum fena değil

sorularınızı alabilirim.

KS

YellowWarning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dip ses var

bu arada normalde önermezdim ama fiyatı düşmüş biraz bende var kullanıyorum fena değil

sorularınızı alabilirim.
Benim için en önemli iki şey:Bass kalitesi ve dip ses sorunu.Bunların dışında sanal 7.1 olayı varmış yeni öğrendim çok fark sağlıyormu?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim için en önemli iki şey:Bass kalitesi ve dip ses sorunu.Bunların dışında sanal 7.1 olayı varmış yeni öğrendim çok fark sağlıyormu?
sanal 7.1 aşırı bir fark sağlamaz stereo alıp windows sonic açarsanız da aynı şey hem kaliteli bir kulaklık olur
Dip Ses gram yok
40mm ama bass gayet tatmin edici

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri