GamePower Warcry Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Üzerindeki PSU ve Fanlar pek kaliteli değildir. Ayrıca ekran kartı güç kabloları cama değiyor. Hatta biraz kalın büyük bir ekran kartı ise sığmayabiliyor maalesef.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Üzerindeki PSU ve Fanlar pek kaliteli değildir. Ayrıca ekran kartı güç kabloları cama değiyor. Hatta biraz kalın büyük bir ekran kartı ise sığmayabiliyor maalesef.
Bana ATX kasa önerebilir misiniz hocam ? 240mm sıvı soğutma takmayı da planlıyorum.Ekran kartı da 3 fanlı olacak sıkıntı çıkmasını istemiyorum :)

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Sıvı soğutma ne almayı planlıyorsunuz. Örnek Corsair alacaksanız Corsair kasa tercih etmenizi öneririm. Fanlar ve Sıvı soğutma hepsi iCUE programı ile yönetebilirsiniz. Kasanın ön tarafının mesh olması hava performansı konusunda daha iyi olacaktır.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Sıvı soğutma ne almayı planlıyorsunuz. Örnek Corsair alacaksanız Corsair kasa tercih etmenizi öneririm. Fanlar ve Sıvı soğutma hepsi iCUE programı ile yönetebilirsiniz. Kasanın ön tarafının mesh olması hava performansı konusunda daha iyi olacaktır.
-

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
İncehesap'da maalesef kasa konusunda pek iyi çeşit yok. Ön tarafı temperli cam değil de mesh modelleri tercih etmenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri