- Tepki
- 5
Aşağıdaki daha iyi hocam;Gamepower Warcry | AMD Ryzen 5 5600x var sıvı soğutma arıyorum bu zaman kadar hep bilgisiyarım ısındı ve buna bi son vermek istiyorum bütçem 2500 tl (altı olursa daha güzel olabilir)
fx 8300 mü hocam yetmesi lazım overclock yapmicaksanızBu işlemciyi soğutmaya yeter mi cünkü biraz araştırdım ve 3 fanlıları bile soğutmuyo gibi gösterdiler
2 fanlı kaliteliler soğutuyor ya o kadar da değil arkadaşım kullanıyor.Bu işlemciyi soğutmaya yeter mi cünkü biraz araştırdım ve 3 fanlıları bile soğutmuyo gibi gösterdiler
Anakart yönünden sıkıntı cıkartır mı ASUS Prıme B550m-k Am4 Matx Anakart2 fanlı kaliteliler soğutuyor ya o kadar da değil arkadaşım kullanıyor.
Fx diye marka varmış yeni öğrendim sağol hocamfx 8300 mü hocam yetmesi lazım overclock yapmicaksanız
Attığım 2 üründe AM4 soket destekliyor.Anakart yönünden sıkıntı cıkartır mı ASUS Prıme B550m-k Am4 Matx Anakart
Fx diye marka varmış yeni öğrendim sağol hocamBilgisiyardan Cok anlayan birisi değilim o yüzden soruyorum
Attığım 2 üründe AM4 soket destekliyor.
fx8300 amd nin eski işlemcileri ya babamın arkadaşında vardı yazın downclock yapıyordu 240mm lik sıvı soğutma ileAnakart yönünden sıkıntı cıkartır mı ASUS Prıme B550m-k Am4 Matx Anakart
Fx diye marka varmış yeni öğrendim sağol hocamBilgisiyardan Cok anlayan birisi değilim o yüzden soruyorum
fsdlgpdsllfx8300 amd nin eski işlemcileri ya babamın arkadaşında vardı yazın downclock yapıyordu 240mm lik sıvı soğutma ile![]()