Yani hocam dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım benim satın aldığım satıcı güzel ilgilendi sizin alacağınız hesabın linkini atarsanız satıcıya bakabilirimsteam hesabı alacağım içerisinde ghost of tsushima veya elden ring olan bir sıkıntı çıkmaz dimi banka hesabı bilgilerini gircez sonuçta
yani hocam o konuları bilmiyorum ben item satıştan aldığımda direk uygun olanı bulup aldım o süre işlerini bilmiyorum hocam hesapları inceleyip sizi haberdar ederim![]()
İstediğiniz 3 Oyun +Garanti ürününü SteamBAZAAR mağazasından Satın Al!
İstediğiniz 3 Oyun +Garanti Satın Al. SteamBAZAAR mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
![]()
İstediğiniz 1 Oyun | Garanti | Destek ürününü MWxJADE mağazasından Satın Al!
İstediğiniz 1 Oyun | Garanti | Destek Satın Al. MWxJADE mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
1.link SteamBAZAAR
2.link MWxJADE
bir de bunların süresi mi var bazılarında 1 ay bazılarında 9 ay yazıyor bazılarında da hiçbir şey yazmıyor
yani hocam ilki dışında diğeri çok normal durmuyor ben önermem kendi steam hesabınızı açıp neden almıyorsunuzki![]()
İstediğiniz 3 Oyun +Garanti ürününü SteamBAZAAR mağazasından Satın Al!
İstediğiniz 3 Oyun +Garanti Satın Al. SteamBAZAAR mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
![]()
İstediğiniz 1 Oyun | Garanti | Destek ürününü MWxJADE mağazasından Satın Al!
İstediğiniz 1 Oyun | Garanti | Destek Satın Al. MWxJADE mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
1.link SteamBAZAAR
2.link MWxJADE
bir de bunların süresi mi var bazılarında 1 ay bazılarında 9 ay yazıyor bazılarında da hiçbir şey yazmıyor
Yani hocam garanti veremem onu size soyliyeyim bende olsam indirim beklerdimkendi steam hesabımda 25-30 tane oyun var zaten de oyunlar artık çok pahalı. korsan indirmek de sıkıntı. indirim bekleyeceğim artık. Şu anda souls like türündeki oyunlar yaklaşık olarak 1000-1500-2000 civarı. zaten souls like türünden başka oyun sarmıyor beni.
Yeni çıkacak olan Fatekeeper'ı bekleyip onu alırım. O zamana kadar da Elden Ring ile Ghost of Tsushima'nın fiyatının düşmesini bekleyeceğiz artık.