Gamesatış.com Güvenilir Mi

sheriff1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gamesatış.com internet adresinden hesap satın alan biri varsa bilgilendirme yapabilir mi?
Hesaba erişebildi mi, oyunları sıkıntısız oynayabildi mi veya save problemi yaşadı mı?

İtemsatış.com adresi için de geçerli bunlar

t1nerx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
güvenli hocam skinli cs 2 hesabı almıştım ordan bide saat boostlu hesap

KS

sheriff1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
steam hesabı alacağım içerisinde ghost of tsushima veya elden ring olan bir sıkıntı çıkmaz dimi banka hesabı bilgilerini gircez sonuçta

t1nerx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
steam hesabı alacağım içerisinde ghost of tsushima veya elden ring olan bir sıkıntı çıkmaz dimi banka hesabı bilgilerini gircez sonuçta
Yani hocam dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım benim satın aldığım satıcı güzel ilgilendi sizin alacağınız hesabın linkini atarsanız satıcıya bakabilirim

KS

sheriff1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

1.link SteamBAZAAR
2.link MWxJADE

bir de bunların süresi mi var bazılarında 1 ay bazılarında 9 ay yazıyor bazılarında da hiçbir şey yazmıyor

t1nerx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

1.link SteamBAZAAR
2.link MWxJADE

bir de bunların süresi mi var bazılarında 1 ay bazılarında 9 ay yazıyor bazılarında da hiçbir şey yazmıyor
yani hocam o konuları bilmiyorum ben item satıştan aldığımda direk uygun olanı bulup aldım o süre işlerini bilmiyorum hocam hesapları inceleyip sizi haberdar ederim

1.link SteamBAZAAR
2.link MWxJADE

yani hocam ilki dışında diğeri çok normal durmuyor ben önermem kendi steam hesabınızı açıp neden almıyorsunuzki

KS

sheriff1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kendi steam hesabımda 25-30 tane oyun var zaten de oyunlar artık çok pahalı. korsan indirmek de sıkıntı. indirim bekleyeceğim artık. Şu anda souls like türündeki oyunlar yaklaşık olarak 1000-1500-2000 civarı. zaten souls like türünden başka oyun sarmıyor beni.
Yeni çıkacak olan Fatekeeper'ı bekleyip onu alırım. O zamana kadar da Elden Ring ile Ghost of Tsushima'nın fiyatının düşmesini bekleyeceğiz artık.

t1nerx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kendi steam hesabımda 25-30 tane oyun var zaten de oyunlar artık çok pahalı. korsan indirmek de sıkıntı. indirim bekleyeceğim artık. Şu anda souls like türündeki oyunlar yaklaşık olarak 1000-1500-2000 civarı. zaten souls like türünden başka oyun sarmıyor beni.
Yeni çıkacak olan Fatekeeper'ı bekleyip onu alırım. O zamana kadar da Elden Ring ile Ghost of Tsushima'nın fiyatının düşmesini bekleyeceğiz artık.
Yani hocam garanti veremem onu size soyliyeyim bende olsam indirim beklerdim

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Al oyun keyfine bak ben cok kez aldım. Kullandım oynadım. hikayeli oyunlar için mantıklı zaten offline oynadığın için maximum 6 ay gibi bir sürede şifre değişiyorlar.
Zaten oyunu oynayıp bitirmek yeterli oluyor 5 oyun istesen en kötü 3 hesap veriyor sana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri