İyi günler 17 ekimde pc hocasının tavsiye sistemini gaming gen firmasından aldım i5 12400f 4060 ti olan sistemi bugün kurmaya fırsatım oldu ekran kartını kasaya montaj için çıkardım fanlarını kontrol ettim yavaşça çevirdim biri sessiz diğeri aşırı gıcık bi sürtünme. Cızırtılı bi ses çıakrıyodu sorun olmuyacagını düşündüm taktım pc ye ve ekran kartının her fan çalışmasında aşırı bi şekilde rahatsız edici derecede ses çıkardıgını farkettim yt yükledim bakabilirsiniz m.h lerini aradım ekran kartı kontrol edelir sorunu varsa tamir edilir siz ücretsiz gönderin dedi fakat sıfır aldıgım ürünün tamir görmesini istemediğini ifade ettim siz instadan video atın ilgilenelim dediler videoyu attm ve ekran kartının normal fan sesinin oldugunu ısrarla söylediler hayatımda hiç oc kullanmamış birisi olsam hadi neyse ama aşırı derecede belirgin bi sesi mevcut böyle bir durumda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pc hocasına instadan yazdım fakat görmedi Lütfen yardımcı olurmusunuz aşağıya bırakıyorum fan sesini
Son düzenleme: