Peki teşekkürler.Fazla yoğunluk var muhtemelen. Cumartesiye kadar verilir.
Bayram girdi araya o nedenle yoğunluk vardır bu haftaki sonuna kadar kargoya verilir muhtemelen21 Nisan cuma günü aldığım PC hala hazırlanıyor hafta sonları hariç bu gün 5. gün bugün kargoya verilir mi?
Tamamdır teşekkürler.Bayram girdi araya o nedenle yoğunluk vardır bu haftaki sonuna kadar kargoya verilir muhtemelen
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.Tamamdır teşekkürler.
Teşekkür ederim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.
Bende hazır sistem sipariş vermiştim, eve teslim edilene kadar öyle yazıyordu. Pek ilgilenmiyorlar 8 günde elime ulaşmıştı.21 Nisan cuma günü aldığım PC hala hazırlanıyor hafta sonları hariç bu gün 5. gün bugün kargoya verilir mi?
Sağlam gelsin isterse 8 günde gelsin benim için sağlam gelmesi önemli. Sadece merak ettim 4 gündür hazırlanıyor hafta sonunu saymıyorum bugün 5. gün. 5 iş günü içinde kargoda yazıyordu.Bende hazır sistem sipariş vermiştim, eve teslim edilene kadar öyle yazıyordu. Pek ilgilenmiyorlar 8 günde elime ulaşmıştı.
gayet normal hocam Cok Fazla yoğunluk mevcut indirimden dolayı21 Nisan cuma günü aldığım PC hala hazırlanıyor hafta sonları hariç bu gün 5. gün bugün kargoya verilir mi?
Tamamdır sağolungayet normal hocam Cok Fazla yoğunluk mevcut indirimden dolayı