Kampanya zamanı oluyor maalesef. Vatan'dan almıştım 2 hafta sürmüştü nerdeyse. Arkadaşıma pc hocası sistemi aldırmıştım pckolikten, 1 hafta kadar sürmüştü. Bu aralar indirim yapınca sistemlerde muhtemelen yetişmiyordur.Pazartesi günü sipariş ettiğim sistem halen hazırlanıyor bu ne kadar daha böyle devam eder? Sitesinde 3 gün yazıyordu ama 1 haftayı tamamlayacak.
Benimde 5 gün hala aynı kardeşim şuan aşırı yoğunluk olduğu söyleniyor.Pazartesi günü sipariş ettiğim sistem halen hazırlanıyor bu ne kadar daha böyle devam eder? Sitesinde 3 gün yazıyordu ama 1 haftayı tamamlayacak.
Niye iptal ettin boşuna?Bende geçtiğimiz cumartesi siprariş ettim. Bugün aradığım da hala kargoya verilmemişti bende iptal ettim
Şirketin iptal süreci var. İş yoğunluğuna göre hemen de olabilir, 4 iş günü de sürebilir. Sonrasında bankanın sisteme düşürmesi var ve bu da uzun sürme ihtimali var. Ayrıca nerden kampanyalı sistem alınırsa benzer süreç yaşanma ihtimali yüksek. Muhtemelen haftaya verirler. Ben Amazondan kablo aldım kaç gündür kargolanacak daha. Yoğunlukta tüm firmalar gecikiyor maalesef.Bende geçtiğimiz cumartesi siprariş ettim. Bugün aradığım da hala kargoya verilmemişti bende iptal ettim