Gaming.gen.tr Ayıplı Ürün Ve Teknik Destek İlgisizliği

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce mantis 6700 XT hazır sistemi aldım, 1,5 haftanın sonunda nihayet ürünü kargolamayı başardılar 2 gün içinde kargo adresime teslim edildi ve hasarlı ekran kartı geldi, ekran kartının teknik servise yollanması için 7 telefon görüşmesi 5 mail yolladıktan sonra ekran kartını taraflarına bu pazartesi günü kargoladım.

Salı günü ürün Gaming gen deposuna teslim edildi ve 1 Mart'ta işleme aldığını söylendi aynı senaryo şu anda tekrar yaşanıyor, her gün dakikalarca telefon beklemesi sonunda ulaşıyorum ve ürünün durumunu öğrenmek istiyorum ve mail yolluyorum maillere herhangi bir dönüş sağlanmadı sadece telesekreterdeki kişiden bilgi alıyorum.

Bugün aradığımda araya hafta sonun girdiğini ve ürünün pazartesi günü eğer sıra gelirse kontrol sağlanacağını söylüyor. Bu durumda ne yapılmalı şikayet.var a herhangi bir yazı vs yazmadım oraya yazsam fark olur mu yoksa beklemeli miyim?

Ekli dosyalar

• C6046E96-909A-499D-BF8A-2B3814DB13E5.jpeg
    C6046E96-909A-499D-BF8A-2B3814DB13E5.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 38
  • 2F156D85-74F9-4FB9-AB24-5F86A4D12AD9.jpeg
    2F156D85-74F9-4FB9-AB24-5F86A4D12AD9.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 39
Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
kart yamulmuş bildiğin kargodamı oldu hocam? maalesef gaminggentr den aynı şikayetler var bir sürü sürekli mesaj mail arama yapınca sıkıştırınca dönüyorlar

KS

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
kart yamulmuş bildiğin kargodamı oldu hocam? maalesef gaminggentr den aynı şikayetler var bir sürü sürekli mesaj mail arama yapınca sıkıştırınca dönüyorlar
Kargo da sorun yoktu hocam onlarda ilk başta öyle sandı ama kapalı kutu fotoğrafları ve videoları vardı kutudan direkt böyle çıktı kargoluk bi durum değildi yani. En sonunda ürünün arıza tespiti için gönderilmesini istediler son durum hala gelişme yok 3 hafta oldu neredeyse PC mi açma şansım dahi olmadı.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Kargo da sorun yoktu hocam onlarda ilk başta öyle sandı ama kapalı kutu fotoğrafları ve videoları vardı kutudan direkt böyle çıktı kargoluk bi durum değildi yani. En sonunda ürünün arıza tespiti için gönderilmesini istediler son durum hala gelişme yok 3 hafta oldu neredeyse PC mi açma şansım dahi olmadı.

15 gün normalde süre var bu süreyi aşmamaları lazım istanbuldaysanız bence mağazalarına gidin oradan işleri hızlandırırsınız

KS

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
15 gün normalde süre var bu süreyi aşmamaları lazım istanbuldaysanız bence mağazalarına gidin oradan işleri hızlandırırsınız
Maalesef İstanbul’da değilim Eskişehir’de ikamet ediyorum, işlerin hızlanacağını bilsem ve ürün değişimi yapılacağını bilsem kendim günü birlik gidip gelebilirim ama emin olamıyorum şuanda bende beklemedeyim.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Maalesef İstanbul’da değilim Eskişehir’de ikamet ediyorum, işlerin hızlanacağını bilsem ve ürün değişimi yapılacağını bilsem kendim günü birlik gidip gelebilirim ama emin olamıyorum şuanda bende beklemedeyim.

tanıdık falan da mı yok istanbulda bence müşteri hizmetlerini arayıp darlayın mail de atın

KS

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
tanıdık falan da mı yok istanbulda bence müşteri hizmetlerini arayıp darlayın mail de atın
Müşteri hizmetlerinden iletişim kuracağım ve mail atacağım o şekilde iletişim kurmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri