değişim yaparlar çünkü çoğu monitör satıcıları ölü piksel garantisi veriyor.merhaba monitör aldım üst sağ ve sol köşesinde nokta var müşteri hizmetini aradım bana sadece iade kodu verdi kargoya verdim indirimli almıştım değişim yaparlar mı süreç nasıl işliyor bilgisi olan
inş dell G2422HS modelini almıştım gaming gen sitesindendeğişim yaparlar çünkü çoğu monitör satıcıları ölü piksel garantisi veriyor.
Gaming gen iade yapmazsa dell musteri hizmetlerini ara iade veya degisim saglarlar.inş dell G2422HS modelini almıştım gaming gen sitesinden
monitör gelince test ettim aradım hiç bana sorun ne vs bişey sormadı ücretsiz iade için kod verdi kargoya verdim bunlar ücret iadesi mi yapacak ben değişim yapılmasını istiyorum beni ararlar mı mail atayım mı ilk defa yapıyorumGaming gen iade yapmazsa dell musteri hizmetlerini ara iade veya degisim saglarlar.
Arayip tekrar teyit edin bence. İade degil degisim istiyorum deyin yenisini gondersinler. Bu monitorden 3 tane aldim gaming.gen den 2si kendime 1i arkadasima ve sorun cikmadi. Bu durum her markada yasanabiliyor hic moralinizi bozmayin. Gaming.gen tarafindan istedigin sonucu alamazsan dell ile iletisime gecersiniz.monitör gelince test ettim aradım hiç bana sorun ne vs bişey sormadı ücretsiz iade için kod verdi kargoya verdim bunlar ücret iadesi mi yapacak ben değişim yapılmasını istiyorum beni ararlar mı mail atayım mı ilk defa yapıyorum.
iade alıp almayacaklarınıda bilmiyorum ki aradım direk bana iade kod verdiler onlar bana geri dönüş yapar mı ilk defa yapıyorum mail mi atsam kargo da ulaşmamıştırArayip tekrar teyit edin bence. İade degil degisim istiyorum deyin yenisini gondersinler. Bu monitorden 3 tane aldim gaming.gen den 2si kendime 1i arkadasima ve sorun cikmadi. Bu durum her markada yasanabiliyor hic moralinizi bozmayin. Gaming.gen tarafindan istedigin sonucu alamazsan dell ile iletisime gecersiniz.
Gaming gen surecini bilmiyorum ama normalde size ulasip sormalari lazim iade veya degisim hangisini istiyorsunuz veya direk gonderedebilirler o yuzden arayip on bilgi almaniz ve isteklerinizi belirtmeniz daha dogru olur.iade alıp almayacaklarınıda bilmiyorum ki aradım direk bana iade kod verdiler onlar bana geri dönüş yapar mı ilk defa yapıyorum mail mi atsam kargo da ulaşmamıştır