17.000-20.000 TL Gaming Gen Tr Easter-4060 Hazır Sistem Alınırmı

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
KS

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınır da sıvı soğutma çok gereksiz olur.
kk benim bütçem zaten 24-25 bin tl civarı oyüzden işlemci sıcaklığı az olsun istiyorum sence bu sıvı soğutma iyimi yada aynı fiyat bandında daha iyisi varmi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Alınır Anakart ve Ekran kartının Asus olması güzel. SSD ve Ram de iyi Kule tipi soğutucu var o da iyi Sıvı soğutmaya göre masrafsız olur 2 yılda bir fan macun değiştirip devam edersin uzun süre kullanılır.

KS

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınır Anakart ve Ekran kartının Asus olması güzel. SSD ve Ram de iyi Kule tipi soğutucu var o da iyi Sıvı soğutmaya göre masrafsız olur 2 yılda bir fan macun değiştirip devam edersin uzun süre kullanılır.
kk ben şeyi soruyorum bu sıvı soğutma iyi bir sıvı soğutmamı benim sıvı soğutmalar hakkında hiç bilgim yokta oyüzden soruyorum bide ben yükseltme olarak anakartı b550m k rami 3200mhzden 3600mhzye birde ssdyi 512gb 1tb yaptım sence iyimi bu arada yorumun için sağol

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
kk ben şeyi soruyorum bu sıvı soğutma iyi bir sıvı soğutmamı benim sıvı soğutmalar hakkında hiç bilgim yokta oyüzden soruyorum bide ben yükseltme olarak anakartı b550m k rami 3200mhzden 3600mhzye birde ssdyi 512gb 1tb yaptım sence iyimi bu arada yorumun için sağol
Yükseltmeler iyi. Sıvı soğutma Thermalright marka öneririm modelleri farketmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri