Gaming Gen Tr Kargo Süresi

cervantesin torunu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba Öncelikle, Gaming gen trden bir hazır sistem almıstım daha gelmesini beklemiyorum cunku dun aksam siparis verdim kac günde gelir merakındayım.

gaming gen trden sistem alan arkadaslar kac günde geldi kargonuz acaba, sağlammıydı?

UCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Ben geçen sene hazır sistem almıştım o siteden kargo süreci 1 haftayı bulmuştu ve sorunsuz gelmişti ancak ekran kartımda coil whine problemim vardı gaming.gen e geri göndermiştim 1 ay beklettikten sonra değişim yapmışlardı

KS

cervantesin torunu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ben geçen sene hazır sistem almıştım o siteden kargo süreci 1 haftayı bulmuştu ve sorunsuz gelmişti ancak ekran kartımda coil whine problemim vardı gaming.gen e geri göndermiştim 1 ay beklettikten sonra değişim yapmışlardı
anladım tesekkurler daha alan varsa yazan olursa cok iyi olur

UGR_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Coil whine düşük seviyede miydi yoksa aşırı gürültülü müydü? Sanırım fazla yüksek değilse değişim yapmıyorlar, bilgi için soruyorum.

UCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Coil whine düşük seviyede miydi yoksa aşırı gürültülü müydü? Sanırım fazla yüksek değilse değişim yapmıyorlar, bilgi için soruyorum.
Çok abartılı bir ses yoktu ama duyuluyordu net şekilde. İlerleyen günlerde sesin artacağını düşündüğüm için direkt değişime göndermiştim

Can Michael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geldi mi hocam sisteminiz geldiyse bir sıkıntı ile karsilastiniz mi bende 2 gun önce sipariş verdim

wooserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Merhaba Öncelikle, Gaming gen trden bir hazır sistem almıstım daha gelmesini beklemiyorum cunku dun aksam siparis verdim kac günde gelir merakındayım.

gaming gen trden sistem alan arkadaslar kac günde geldi kargonuz acaba, sağlammıydı?
Kargoda sorun olma olasılığı düşük olursa karşılarlar zaten. Ortalama 4 ila 14 gün arasında gelecektir.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Ben geçen sene bi sistem almıştım. Mağazadan teslim alıcaktım kargo sürecinin çok uzun olduğunu düşündüğümden. Sistemin hazırlanması bile 2 hafta sürmüştü. Gidip almam için hazır olması falan 3 haftayı bulmuştu. Üstelik sistemi almaya gittiğimde ssd yerine hdd takmışlardı (Allahtan orda aklıma gelmiştide kontrol etmiştim). Bir saat ssd aradılar sipariş verdiğim ssd yoktu başka ssd taktılar 2dk. ÖZÜR İÇİNDE SAĞOLSUNLAR KUPA BARDAK VERMİŞLERDİ halada saklıyorum. Kupa önemli

PoyrazAvci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3-7 gün arası teslim olur hayırlı olsun bu arada

ömerss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim 1.5 2 gün sürmüştü hazır sistem daha yeni aldım