Fiyat/Performans Gaming Laptop Önerisi Acil*

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Merhaba, oyun için (lol,mmorpg,valorant v.b) gaming laptop + olarak muhasebe tutacağım bi laptop gerekiyor. Benim bulduğum ürünler aşşağıdaki linklerde mevcut, sizinde 20k bütçeye göre önerebileceğiniz laptolar var mıdır, ona göre tercih yapıp elemeler sonunca bi tanesinde karar kılmak istiyorum.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba, oyun için (lol,mmorpg,valorant v.b) gaming laptop + olarak muhasebe tutacağım bi laptop gerekiyor. Benim bulduğum ürünler aşşağıdaki linklerde mevcut, sizinde 20k bütçeye göre önerebileceğiniz laptolar var mıdır, ona göre tercih yapıp elemeler sonunca bi tanesinde karar kılmak istiyorum.

monstere çok öneren yok ama firma çok iyi msi laptop diğerlerine göre düşük kalıyor bu nedenle lenova düşünülebilir

KS

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bunların dışında var mı şu marka çok veya şu model çok iyi diyebileceğiniz bi ürün.

Direk bunu mu almalıyım yoksa başka bi tavsiyen olur mu?
Aşağıdaki ürünün işlemcisi daha iyi

Aşağıdaki ürünü de tercih edebilirsin ama ısınıyor onun için fan alaman gerek;

• Beğen
Reactions: moN
KS

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Aşağıdaki ürünün işlemcisi daha iyi

Aşağıdaki ürünü de tercih edebilirsin ama ısınıyor onun için fan alaman gerek;
Amd işlemciler laptopta fazla ısınma v.b durumlar yapmaz değil mi?

KS

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Tamamdır Monster seçmeni istemem artık kaliteli bir marka değil çok sorun yaşayan oldu destek hakkından tut teknik desteğe kadar sorunlular.
Evet monster bende çok sevmiyorum fakat dedim bi atayım size de sorayım sağolasın, monster direk elendi, 3 e düştü seçenek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri