Kanka En Son Roblox Oynatan Masaüstü Alıcaktın Neden Laptopa DöndünBu laptop çok ısınıyor mu![]()
Ghosting vs overshot varmi
Adaptör waat değerli yeter mi
İşlemci kaç waat
Ekranı kartı kaç waat
Bilmem çünkü knk sadece Roblox oynamicamKanka En Son Roblox Oynatan Masaüstü Alıcaktın Neden Laptopa Döndün
Evde oturan birisiysen, yanında gezdirmeyeceksen laptop alma. 4050 performansı düşük bir kart.Bu laptop çok ısınıyor mu![]()
Ghosting vs overshot varmi
Adaptör waat değerli yeter mi
İşlemci kaç waat
Ekranı kartı kaç waat
Niye hocam masaüstü bilgisayarda öyle bir sıkıntı varmiEvde oturan birisiysen, yanında gezdirmeyeceksen laptop alma. 4050 performansı düşük bir kart.
Nasıl bir sıkıntı?Niye hocam masaüstü bilgisayarda öyle bir sıkıntı varmi
Rtx 4060 normalde iyi bir Kart niye performansi düşükNasıl bir sıkıntı?
4050 dedim ben 4060 değilRtx 4060 normalde iyi bir Kart niye performansi düşük
Tm4050 dedim ben 4060 değil
Niye onun performansi düşük ki rtx4050
4050 kartı yüksek performanslı bir kart değil çünkü, Laptop oyun oynamak için alacaksan ve evde oturacakan, okul vs için alıp yanında taşımayacaksan laptop alınmaz, laptoplar zaten normal bir sisteme göre performansı daha düşük oluyor sadece 4050 için geçerli değil.
He tm4050 kartı yüksek performanslı bir kart değil çünkü, Laptop oyun oynamak için alacaksan ve evde oturacakan, okul vs için alıp yanında taşımayacaksan laptop alınmaz, laptoplar zaten normal bir sisteme göre performansı daha düşük oluyor sadece 4050 için geçerli değil.
Bide bunu alacam bu iyi mi