Gaming Monitör Öneri

eANGRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir gaming monitör arıyorum, biraz araştırdım ama kararsız kaldım, sizlerin tecrübesine danışmak istiyorum.

İsteklerim:

• IPS panel (VA/TN düşünmüyorum)
  • OLED bütçemi aşıyor
  • Minimum 144 Hz
  • 1080p veya fiyat uygunsa 1440p
  • Ağırlıklı olarak FPS oyunları (CS2, Valorant vb.) oynuyorum ama aynı zamanda hikayeli/AAA oyunlar da oynadığım için renkler ve görüntü kalitesi benim için önemli
  • Bütçe: 5.000 TL civarı (biraz esneyebilir )

24” veya 27” olabilir, masa mesafem ortalama. Ghosting, ışık sızması gibi kronik sorunları olan modellerden özellikle kaçınmak istiyorum. Kullanan varsa artı-eksi yorumlarını duymak isterim.

Bu bütçede fiyat/performans olarak önerebileceğiniz model veya modeller varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler 🙏🎮

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
çok fazla hz değeri çok ta önemli değil diyorsan
bu ürün var

şu an kesinlikle fahiş fiyat
lakin akşam gaming gecesi olacak
gaming gecesi günü sabahtan fiyatları şişirebiliyorlar
büyük ihtimal indirime girecek

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir gaming monitör arıyorum, biraz araştırdım ama kararsız kaldım, sizlerin tecrübesine danışmak istiyorum.

İsteklerim:

• OLED bütçemi aşıyor
  • Minimum 144 Hz
  • Ağırlıklı olarak FPS oyunları (CS2, Valorant vb.) oynuyorum ama aynı zamanda hikayeli/AAA oyunlar da oynadığım için renkler ve görüntü kalitesi benim için önemli

24” veya 27” olabilir, masa mesafem ortalama. Ghosting, ışık sızması gibi kronik sorunları olan modellerden özellikle kaçınmak istiyorum. Kullanan varsa artı-eksi yorumlarını duymak isterim.

Bu bütçede fiyat/performans olarak önerebileceğiniz model veya modeller varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler 🙏🎮

ÖrümcekAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

İsteklerim:

• OLED bütçemi aşıyor
  • Minimum 144 Hz

Şimdiden teşekkürler 🙏🎮
Philips Evnia 27M2N3200NF/00 27" 0.5 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/oeAMGlgun8ikNYHJc

ÖrümcekAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri