Öneri Gaming Oyuncu Koltuğu Önerisi Bütçe Sorunu Yok

kenji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar Gaming oyuncu koltugu tavsiyesine ihtiyacım var.Bütçe sorun değil ama hangisi en iyisi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
Alınacak ürünün mutlaka yorumlarını araştırın. Ben bir marka aldım yorumlarına dikkat etmemiştim sag tarafından kendi attıkları vida kırıldı. Kendim biraz kalın ve uzun bir vida attım.
Merhaba arkadaşlar Gaming oyuncu koltugu tavsiyesine ihtiyacım var.Bütçe sorun değil ama hangisi en iyisi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658

Mağazasında denemiştim. Baya konforlu ve beline göre ayarlanabilir özelliği var. Bel yastığı konulmamış, onun yerine bele göre ayarlama mekanizması gerçekten de konforu kişiselleştiren en beğendiğim özelliği oldu. Kısaca denediğim en iyi koltuktu. Bütçe sorunu yoksa öneririm.

Ben alırken kısa süreli bütçe sorunum vardı ve Altay modeline o günlük bütçe yetmemişti. Xdrive Atak modelini almıştım, mağazada kendi isteğime göre modifiye ettirmiştim. Hani çok da "keşke Altay alsaydım" dedirtmedi. Sanırım 5-6 sene kadar oldu alalı. Hala çok iyi durumda. Günün belli bir bölümünü bilgisayar başında geçirdiğimden çok sık kullandığımı söyleyebilirim. O yüzden marka benim için geçer not alıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri