Gaming pcler hemen bozuluyor diye duydum bilgi verebilicek varmı doğru mu yanlış mı
E Ensrdv34 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Eki 2022 Mesajlar 158 Tepki 13 18 Eki 2022 #1 Gaming pcler hemen bozuluyor diye duydum bilgi verebilicek varmı doğru mu yanlış mı
IronMusk Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 7,093 Tepki 1,874 18 Eki 2022 #2 Ne alakası var hocam. Yok öyle bir şey.
White Ravens Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 2,461 Tepki 1,169 18 Eki 2022 #3 Ensrdv34' Alıntı: Gaming pcler hemen bozuluyor diye duydum bilgi verebilicek varmı doğru mu yanlış mı Genişletmek için tıkla ... Gaming PC veya XYZ PC'ler bozuluyor demek doğru değil. Bileşenlerin kalitesine ve kullanım amacına göre ömürler değişir. Örnek veriyorum; Kötü elektrik tesisatı vardır, kalitesiz PSU kullanırsın. 3 gün sonra bir bakmışsın sistem açılmıyor, hepsi ölmüş. Veya hepsi kitabına uygundur, düzgün kullanıyorsundur. 8 sene sonra bile tuşa bastığında bilgisayar anında açılır, saat gibi çalışır.
Ensrdv34' Alıntı: Gaming pcler hemen bozuluyor diye duydum bilgi verebilicek varmı doğru mu yanlış mı Genişletmek için tıkla ... Gaming PC veya XYZ PC'ler bozuluyor demek doğru değil. Bileşenlerin kalitesine ve kullanım amacına göre ömürler değişir. Örnek veriyorum; Kötü elektrik tesisatı vardır, kalitesiz PSU kullanırsın. 3 gün sonra bir bakmışsın sistem açılmıyor, hepsi ölmüş. Veya hepsi kitabına uygundur, düzgün kullanıyorsundur. 8 sene sonra bile tuşa bastığında bilgisayar anında açılır, saat gibi çalışır.