- İşlemci
- R5 7500F
- Ekran Kartı
- 4070
Arkadaşlar merhaba Gamingentr'den hazır sistem siparişi vereceğim uyguna geliyor fakat şikayet var sitesine baktığım zaman her 2 günde 1 veya 1 günde 1 şikayet geliyor sizin düşünceniz nedir?
Hocam bu durum hemen hemen her site için geçerli. Sistemimi gaminggen den aldım. 8-9 ay civarı oldu bir sorun yaşamadım hem kargo sürecinde hem de sonrasında. Ayrıca ne zaman arasam karşımda muhatap olabileceğim biri çıktı. Güvenle alışveriş yapabilirsin.Arkadaşlar merhaba Gamingentr'den hazır sistem siparişi vereceğim uyguna geliyor fakat şikayet var sitesine baktığım zaman her 2 günde 1 veya 1 günde 1 şikayet geliyor sizin düşünceniz nedir?
ben sistem aldım gayet iyi geldi paketleme vs her şey iyiydi hatta montajlı olmasına rağmen 2 günde geldi bana kalırsaArkadaşlar merhaba Gamingentr'den hazır sistem siparişi vereceğim uyguna geliyor fakat şikayet var sitesine baktığım zaman her 2 günde 1 veya 1 günde 1 şikayet geliyor sizin düşünceniz nedir?
GüvenilirArkadaşlar merhaba Gamingentr'den hazır sistem siparişi vereceğim uyguna geliyor fakat şikayet var sitesine baktığım zaman her 2 günde 1 veya 1 günde 1 şikayet geliyor sizin düşünceniz nedir?