Gaminggenden hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı ama şikayetvara baktığımdan 100 kişiden 75 i aldığı hazır sistemde coil whine ıısnma gibi durumlar yaşıyor umarım kimse yaşamaz biraz tedirgin oldum açıkcası
AMD -Asus ekran kartlarında genellikle oluyor. Bir de yüksek bellek hızına ulaşan çoğu kartta var CW. Cw bir arıza değil. Gaming gen lik bir olay da değil dostum.Gaminggenden hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı ama şikayetvara baktığımdan 100 kişiden 75 i aldığı hazır sistemde coil whine ıısnma gibi durumlar yaşıyor umarım kimse yaşamaz biraz tedirgin oldum açıkcası
Coil Whine şans işi yaşamayanlarda var.
Hangi sistemi aldınız.
Hocam RTX katlarda çok olmuyor Genelde amd kartlarda çok oluyor coil whine.![]()
MANTIS-DUAL3060 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
12400F yaparak aldım
İnşallah hocam temennim o yaşamam umarım teşekkür ederimHocam RTX katlarda çok olmuyor Genelde amd kartlarda çok oluyor coil whine.