Gaminggen Coil Whine Hatası Vs

dieashole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Gaminggenden hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı ama şikayetvara baktığımdan 100 kişiden 75 i aldığı hazır sistemde coil whine ıısnma gibi durumlar yaşıyor umarım kimse yaşamaz biraz tedirgin oldum açıkcası

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Gaminggenden hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı ama şikayetvara baktığımdan 100 kişiden 75 i aldığı hazır sistemde coil whine ıısnma gibi durumlar yaşıyor umarım kimse yaşamaz biraz tedirgin oldum açıkcası
AMD -Asus ekran kartlarında genellikle oluyor. Bir de yüksek bellek hızına ulaşan çoğu kartta var CW. Cw bir arıza değil. Gaming gen lik bir olay da değil dostum.

KS

dieashole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Asus 3060ti aldım cw var , değişim yaptım gelendede var. Acer nitro3050ti laptop altım cw var. Bunuda değişim yapsam mı bilemiyorum. Bunu normalleştirenleride anlamıyorum. İnsanlar para veriyor arı vızıltısı gibi bir ses normal bu hepsinde var. Peki normalse hangisi benim kartımda arı vızıltılı diye ibare koyuyor. Hiçbiri neyse şu an gerildim yine.

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
amd ekran kartlarından da epey soğudum bu foruma geldikten sonra ne wattmanı bitiyor ne coil whinesi :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri