Gaminggen Deneyimi Olanlar

Emir Nazmii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
1-2 gün içerisinde gaming genden sistem almak istiyorum. Başta araştırdım sistemi demonte olarak göndermiyorlarmış o yüzden sistem geldiğinde sıvı soğutma fanlarını ve arkadaki egzoz fanı değiştirmek için sökmek ve kablolamayı bozmak zorunda kalacağım. Sistemin yanında klavye ve monitörde ekleyeceğim özelleştirme kısmında benim sorum, acaba önceden sistem almış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? İçinde windows kurulu olarak mı geliyor yoksa kendimiz mi kuruyoruz ve kuruluysa geldiğinde benim tekrardan temiz kurulum yapmam gerekir mi? Ortalama kaç günde geliyor? Kablolama düzgün oluyor mu, varsa kablolamanın resmini atabilir misiniz?

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
1-2 gün içerisinde gaming genden sistem almak istiyorum. Başta araştırdım sistemi demonte olarak göndermiyorlarmış o yüzden sistem geldiğinde sıvı soğutma fanlarını ve arkadaki egzoz fanı değiştirmek için sökmek ve kablolamayı bozmak zorunda kalacağım. Sistemin yanında klavye ve monitörde ekleyeceğim özelleştirme kısmında benim sorum, acaba önceden sistem almış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? İçinde windows kurulu olarak mı geliyor yoksa kendimiz mi kuruyoruz ve kuruluysa geldiğinde benim tekrardan temiz kurulum yapmam gerekir mi? Ortalama kaç günde geliyor? Kablolama düzgün oluyor mu, varsa kablolamanın resmini atabilir misiniz?
ortalama 7-10 gün içerisinde sistem geliyor , hazır kurulu kablolaması vs herşey düzgün yapılıyor ve windows yüklü oluyor sadece ekran kartını takıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorunuz görseldeki 3070 sistem.

Ekli dosyalar

• IMG20230417233032.jpg
    IMG20230417233032.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 12

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
defalarca alışveriş yaptım 2 tane bilgisayar siparişi verdim. Hızlı geliyor ve kargolaması da güzel oluyor. Sadece ekran kartını takıyorsunuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri