GamıngGen Sıstem

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaşlar 12 kasımda gaming gen üzerinden bir sistem aldım fatura hala kesilmemiş bu normal mi bir de gaming gen den alis veriş yapan arkadaslar varsa tahmini ne zaman gelir sistem acaba kasım indirimleri oldugu icin mi agir ilerliyor?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Merhaba arkadaşlar 12 kasımda gaming gen üzerinden bir sistem aldım fatura hala kesilmemiş bu normal mi bir de gaming gen den alis veriş yapan arkadaslar varsa tahmini ne zaman gelir sistem acaba kasım indirimleri oldugu icin mi agir ilerliyor?
Yarın mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerini arayın. Onlar size detaylı bilgiyi verecektir.

KS

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hocam daha 3 gün olmuş normal bence. Yoğunluk olursa uzun sürebilir biraz.

cilginatanhamsi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 Kasım'da sipariş verdim 10 Kasım de elime ulaştı. Fatura kargoya verildiği vakit kesiliyor. Güvenilir sıkıntı olmaz. Üç iş günü dolduktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp biraz ilgili olduğunu gösterirsen muhtemelen süreç kısalır.

mehmet9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Diğer arkadaşların aksine aramanın olumsuz olabileceğini düşünüyorum. Kasım kampanyaları yüzünden çok sattılar bu yüzden gecikiyor yüzde doksan. Eğer darlayacak olursan test veya driver konusunda aceleye getirmeye çalışıp eksik yollayabilirler, diye düşünüyorum.

umudii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bu sabah 9 gibi kargoya verildi oglen geldi kargoya verilince hizli geliyor 5 gun civarinda geldi bana

crocx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
benim sistemim 10 günde anca geldi hocam korkmaya gerek yok rahat olabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri