- Tepki
- 0
Gaming Gen TR üzerinden Mantis 6700xt sistemi almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Bu konuda bilgilendirecek var mı
Kargo süreci gecikmeli oluyor vs diye şeyler duydum biraz eski mesajlardı ama doğrumu dur?güvenilir hocam
Kargo süreci gecikmeli oluyor vs diye şeyler duydum biraz eski mesajlardı ama doğrumu dur?
Hadi ona doğru diyelim geç gelmesi dışında bir sıkıntısı olmaz demi
hocam gaming gen adını duyurmuş bir firma kargoda elbet sorun olabilir fakat yinede güvenilirdirKargo süreci gecikmeli oluyor vs diye şeyler duydum biraz eski mesajlardı ama doğrumu dur?
Hadi ona doğru diyelim geç gelmesi dışında bir sıkıntısı olmaz demi
hocam güncel gelişmeler nelerdir şuanda ne gibi sorunlar olduBenim aldığım sistem sıkıntılıydı 11 şubatta sipariş verdim, 17 şubatta elime ulaştı. Sistem birlikte gelen ekran kartı ayıplı ürün olarak tarafıma ulaştı, hala iade ve değişim süreci ile uğraşıyorum. Telefonla iletişim kurmak sorunlu maillere dönüş yapılmıyor açtığım konulara bakabilirsiniz, şikayet var üzerinden güncel şikayetleri okuyun siz yinede, aynısı başınıza gelmesin.
İstanbul'a uzağım ama kargo süresi çok önemli değil elime sağ salim ulaştığı sürece sıkıntı yok teknik sorun olmuyorsa önemli değil benim içinTabii ki güvenilir bir firma. Ümraniye de mağazaları var. İstanbul içerisindeyseniz kargo mağduriyeti olmaması amacıyla mağazasından teslim almanızı öneririm.
Merhaba teknoloji ürünleri alanında Türkiye' de satış yapan ilk 5 şirket arasında fiziki mağazalarda açmaya başladılar güvenirlik konusuna gelirsek güvenilirler. Şunu unutmamak lazım, ülkede çoğu alanda bazı durumlarda aksilik yaşanabiliyor. Teknolojik aletlerde arada fabrikasyon arızalı veya taşınma sırasında zarar görebiliyor ürünler. Bunlar direk satıcıyla alakalı olmuyor çoğu zaman ama bir sıkıntı olacak diye bir şey diyemeyiz ya da olmayacak diyemeyiz kesin. Kısaca satın alımla ilgili şüpheniz varsa güvenilirler alabilirsiniz.Gaming Gen TR üzerinden Mantis 6700xt sistemi almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Bu konuda bilgilendirecek var mı