Gaminggentr Güvenilir Mi? (Mart 2023)

Abdulsamed000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gaming Gen TR üzerinden Mantis 6700xt sistemi almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Bu konuda bilgilendirecek var mı

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Güvenilirdir hocam ancak bu sıralar biraz şikayetleri arttı gibi forumlarda çok konusunu görüyoruz

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Benim aldığım sistem sıkıntılıydı 11 şubatta sipariş verdim, 17 şubatta elime ulaştı. Sistem birlikte gelen ekran kartı ayıplı ürün olarak tarafıma ulaştı, hala iade ve değişim süreci ile uğraşıyorum. Telefonla iletişim kurmak sorunlu maillere dönüş yapılmıyor açtığım konulara bakabilirsiniz, şikayet var üzerinden güncel şikayetleri okuyun siz yinede, aynısı başınıza gelmesin.

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Kargo süreci gecikmeli oluyor vs diye şeyler duydum biraz eski mesajlardı ama doğrumu dur?
Hadi ona doğru diyelim geç gelmesi dışında bir sıkıntısı olmaz demi
hocam gaming gen adını duyurmuş bir firma kargoda elbet sorun olabilir fakat yinede güvenilirdir

Benim aldığım sistem sıkıntılıydı 11 şubatta sipariş verdim, 17 şubatta elime ulaştı. Sistem birlikte gelen ekran kartı ayıplı ürün olarak tarafıma ulaştı, hala iade ve değişim süreci ile uğraşıyorum. Telefonla iletişim kurmak sorunlu maillere dönüş yapılmıyor açtığım konulara bakabilirsiniz, şikayet var üzerinden güncel şikayetleri okuyun siz yinede, aynısı başınıza gelmesin.
hocam güncel gelişmeler nelerdir şuanda ne gibi sorunlar oldu

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Tabii ki güvenilir bir firma. Ümraniye de mağazaları var. İstanbul içerisindeyseniz kargo mağduriyeti olmaması amacıyla mağazasından teslim almanızı öneririm.

KS

Abdulsamed000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tabii ki güvenilir bir firma. Ümraniye de mağazaları var. İstanbul içerisindeyseniz kargo mağduriyeti olmaması amacıyla mağazasından teslim almanızı öneririm.
İstanbul'a uzağım ama kargo süresi çok önemli değil elime sağ salim ulaştığı sürece sıkıntı yok teknik sorun olmuyorsa önemli değil benim için

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Ben hazır sistem aldım firmadan. Mağazalarına gıttım elden teslım aldım. Orda ekran kartını test ettık zaten bılgısayar gereklı testler sonrası tarafınıza ulaşıyor. Acemi ve ilk setup ım oldugu için ekran kartının nasıl takıldıgını dahil göstermişlerdi. Gayet ilgili bir firma

clopy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
2 adet hazır sistem aldık 2022 yılında, herhangi bir sıkıntı yaşamadık.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Gaming Gen TR üzerinden Mantis 6700xt sistemi almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Bu konuda bilgilendirecek var mı
Merhaba teknoloji ürünleri alanında Türkiye' de satış yapan ilk 5 şirket arasında fiziki mağazalarda açmaya başladılar güvenirlik konusuna gelirsek güvenilirler. Şunu unutmamak lazım, ülkede çoğu alanda bazı durumlarda aksilik yaşanabiliyor. Teknolojik aletlerde arada fabrikasyon arızalı veya taşınma sırasında zarar görebiliyor ürünler. Bunlar direk satıcıyla alakalı olmuyor çoğu zaman ama bir sıkıntı olacak diye bir şey diyemeyiz ya da olmayacak diyemeyiz kesin. Kısaca satın alımla ilgili şüpheniz varsa güvenilirler alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri