Garanti Avans hesabımdaki parayla taksitli alışveriş yapabilir miyim?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
795
arkadaşlar merhaba. garanti mobil uygulamasından baktığımda hesabımızda 'avans hesap limiti 6000tl olarak gözüküyor.' avans hesabımızdaki para ile taksitli alışveriş yapılabilir miyiz?

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Cvp: Garanti Avans hesabımdaki parayla taksitli alışveriş yapabilir miyim?

Hayır o para nakit gibi tek çekim yada nakit olarak çekip alışveriş vs yapabilirsiniz diye biliyorum. Ayrıca çektiğiniz paraya günlük faiz işliyor. Geri yatırdığınız tarihe kadar kaç gün kullandıysanız hesaplanıp ay başı hesabınızda para varsa ona göre kesinti yapılıyor.

KS

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
795
Agah hocam çok teşekkürler direkten döndüm resmen :D Dün Teknosa'dan siparişi geçmiştim. İyi ki 'mağazadan teslim al' yapmışım da fatura kesilmediği için sorun çıkmadı. Siparişi iptal edeyim bari :/

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
arapbaba06' Alıntı:
Agah hocam çok teşekkürler direkten döndüm resmen :D Dün Teknosa'dan siparişi geçmiştim. İyi ki 'mağazadan teslim al' yapmışım da fatura kesilmediği için sorun çıkmadı. Siparişi iptal edeyim bari :/

Alternatif olarak taksitli nakit avans yaparsanız sizin istediğiniz gibi olur. Aksi takdirde tek çekim işlem olur bir ay içinde geri yatırmanız gerekir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri