Garanti Bbva İade Sorunu

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar selam gaming.gen.tr İadeyi yaptık diyor Audi kod adlı referans numarası attı iade yaptığına dair bankayı arıyorum iade girişi yok diyor bekleyen iadede gözüküyordu sonra bir anda kalktı İadeyi geri çekmiş olabilirler diyor Gaming gene arıyorum İadeyi çekmedik bizden para çıkışı yapıldı diyor bekleyen iade kısmında da görünmüyor Ben ne yapacağım paramla ortada kaldım Param da yok

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
İade kodunu da aldıysanız bankanıza "harcama itirazında" bulunun, süreç hızlanır.
Banka diyor ki onlarlık bir işlem iade ettikten sonra başlatılan kodlar geri çekmiş olabilirler diyor ya rezil oldum

Banka diyor ki onlarlık bir işlem iade ettikten sonra başlatılan kodlar geri çekmiş olabilirler diyor ya rezil oldum
Biz o kodlarla işlem yapmıyoruz diyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Ne zaman yaptığınız iadeyi bilmiyorum ama 3-4 gün bekleyin bazen ücret iadeleri geç yatabiliyor. Eğer iade ücreti yatmasa gaminggeni’nin müşteri hizmetlerini arama daha mail gönder ki bunu ekran görüntüsü alıp elinde delil olup ilerde tüketici haklarına gidip dava açabilirsin.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ne zaman yaptığınız iadeyi bilmiyorum ama 3-4 gün bekleyin bazen ücret iadeleri geç yatabiliyor. Eğer iade ücreti yatmasa gaminggeni’nin müşteri hizmetlerini arama daha mail gönder ki bunu ekran görüntüsü alıp elinde delil olup ilerde tüketici haklarına gidip dava açabilirsin.
Mailde attım banka da 31 ekim 17:40 bekleyen iade olarak gözüküyordu sonra 1 kasım akşam 8 de kayboldu iade no host referans numarasını attılar

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Mailde attım banka da 31 ekim 17:40 bekleyen iade olarak gözüküyordu sonra 1 kasım akşam 8 de kayboldu iade no host referans numarasını attılar
Banka hesabına baktın mi? Peki belki paran iade olmuştur.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Banka hesabına baktın mi? Peki belki paran iade olmuştur.
Yok hayır olmamış bekleyen iade yazıyordu dediğim gibi sonra bir anda kayboldu banka diyor firma çekmiş olabilir gaming geni arıyorum biz çekmedik para çıkışı yapıldı size pos bilgileri gönderildi diyor kafayi yicem param ortalıkta yok

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Yok hayır olmamış bekleyen iade yazıyordu dediğim gibi sonra bir anda kayboldu banka diyor firma çekmiş olabilir gaming geni arıyorum biz çekmedik para çıkışı yapıldı size pos bilgileri gönderildi diyor kafayi yicem param ortalıkta yok
Kardeşim eğer kesinse bu olaylar E-Devlet üzerinden tüketici haklarına başvuru yapmak olacak. Muhtemelen de artık bu siteden ne alışveriş yaparsın nede öneri de bulunursun.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Kardeşim eğer kesinse bu olaylar E-Devlet üzerinden tüketici haklarına başvuru yapmak olacak. Muhtemelen de artık bu siteden ne alışveriş yaparsın nede öneri de bulunursun.
Izycoyu aradım 31 ekim de bankanıza iade yansıtılmıştır diyor

31 ekim 2023 17:40 da olan işlem 1 kasım saat 8 de kayboldu

Akşam 8

Akşam 8
referans numarası da paylaşıyorlar banka işlem yapmıyor

S C O

Profesyonel Üye