- Tepki
- 25
arkadaşlar selam garry's mod'da rp yaparken çok fazla fps drop yiyorum msi afterburner değerlerimi de bu şekilde
hogwarts rp adında bir sunucu da oynamaya başladım hem ortamı güzel hem de harry potter evreninden büyüler bilgiler öğreniyosun ama genellikle sosyal ortamlarda takılıyosun o yüzden oynuyorum da fps drop çok yiyorumGarrys mod ssd yüklediğimde sorun çözülmüştü benim o yüzden hdd iade ettim.
Ayrıca garrys modu tam anlamadım özellikle rp olayını bilen biriysen açıklar mısın bu oyunu oynayan niye oynuyor bende var sadece sandbox modunda araba yapmaya calisiyorum
ryzen 5 5500 ve rtx 3060@Mrkurtuldu, işlemci ve ekran kartın nedir
Atölye eklentileri var kanka onları kullan veya rp serverleri var hocamın dediği gibi.Garrys mod ssd yüklediğimde sorun çözülmüştü benim o yüzden hdd iade ettim.
Ayrıca garrys modu tam anlamadım özellikle rp olayını bilen biriysen açıklar mısın bu oyunu oynayan niye oynuyor bende var sadece sandbox modunda araba yapmaya calisiyorum
sıkıntı olan arkadaşlarım ile kayıt olduk laptop kullanıyorlar bir sıkıntı oluşmuyor onlar da kaldırıp yüklemeyi deniyeceğimAtölye eklentileri var kanka onları kullan veya rp serverleri var hocamın dediği gibi.