Yardım Geforce 4000 Serinden Hazır Sistem

kerradunath

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar bu yaz kendime bir masaüstü pc toplamayı düşünüyorum. Hali hazırda bulunan hazır sistem önerileri var mı? Yazılım alanında çalısaçağım için ve birden fazla program aynı anda açık olacağı için 32 gb ram ve yüksek okuma yazma değerine sahip min 1 tb ssd düşünüyorum. Tabi iyi bir ekran kartı olduğu için oyun da oynarım . Fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler. Bütçe 50 60 arası aklınızda bulunsun :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
KS

kerradunath

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ayn öyle şuan çok erken paranız cebinizde hazır olduğu anda bakın diyorum hep sürekli fiyatlar stoklar değişiyor şimdi kurarsın 55 olur sana 65 bilemezsin alınacağı zaman bakmak daha sağlıklı zaten en iyilerini önermek için elimizden geleni yaparız
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/60k-ya-sistem-toplama.59273/ bu konuda önerdim ama gün geçtikçe fiyatlar arttığından şuan öneri yapmak saçma olur
yorum için teşekkürler makine öğrenmesi için yüksek hızlı ram lazım gibi o yüzden ddr5 bir sistem kurmak vardı kafamda param hazır ama parçaları tek tek almak daha maliyetli olduğu için tavsiye istiyorum yine de aklınızdaki sistemi yazarsanız sevinirim ekran kartı 3000 serisi de olabilir önceliğim iş suanlık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri