- Tepki
- 54
Bütçe siniri yok önerilere açiğim samsung 980 pro düşünüyorum.
MSİ spatium m480 önerebiliirmBütçe siniri yok önerilere açiğim samsung 980 pro düşünüyorum.
okuma yazma hızı ne kadar yüksek olursa senin için daha iyi olurBütçe siniri yok önerilere açiğim samsung 980 pro düşünüyorum.
MSİ spatium m480 önerebiliirm
samsung 980 pro da olabilir
Amazon germanyden aşiri ucuza geliyor 980 pro alacağim gibi. Üstelik iş içinde kullanacağim bana önerdikleri kinoxia vardi samsung 980 pro ile ayni paraya geliyor nerdeyse neden kinoxia alayimki mesela.okuma yazma hızı ne kadar yüksek olursa senin için daha iyi olur
2 hafta önce param yoktu 2000 tl civarina geliyordu samsung 980 pro 1tb şaka gibi.okuma yazma hızı ne kadar yüksek olursa senin için daha iyi olur
marka ve hız olarak güzel ssd alabilirisinz fiyat olarakta2 hafta önce param yoktu 2000 tl civarina geliyordu samsung 980 pro 1tb şaka gibi.
Zaten buradan düşünüyordum amazon germany gönderiyor alişveriş yapmişliğim var hiçbir sıkıntı yaşamadim.https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS7...e=380333&creativeASIN=B08GS7748F&linkCode=asn (Kanka bu iyi ama Amazon dan tercih edilebilir)
Samsung 980 pro şuanda amazonda uyguna geliyor onu alacağim. Kinoxiaya gelecek olursak 1900 civarina geliyordu üstüne biraz daha ekleyip üst düzey bir ssd almayayim diye düşündüm ve anakartimda gen 4 destekliyordu.Spatiumdan daha hızlı benzer fiyat ürünler var. Samsung 980 Pro alınır normali alınmaz. SSD konusunda sağlam ve köklü bir marka. Hız olarak bir tık daha iyi ürünler bulunabilir. Bütçe problemi yoksa önerebilirim.
Kioxia ile ilgili kötü bir izlenime sahip olduğunuzu görüyorum. SSD konusunda birçok markaya ve modele özel bellek tasarımını ve üretimini yapan firmadır kendisi. Tercih edilebilir sanıldığı gibi kötü bir marka değil.
Genelde konuşulan ürünler 7000/5000 hızlarında. Bütçeye göre 7500/7000 ürünler önerilebilir.
Gen 4 Exceria PRO serisinden bahsetmiştim hocam ben. Fiyat olarak 2300 civarında linki ekleyeceğim. Samsung 980 pro güzel fiyata denk gelmiş gibi görünüyor onu tercih edin hocam hayırlı olsun şimdiden.Samsung 980 pro şuanda amazonda uyguna geliyor onu alacağim. Kinoxiaya gelecek olursak 1900 civarina geliyordu üstüne biraz daha ekleyip üst düzey bir ssd almayayim diye düşündüm ve anakartimda gen 4 destekliyordu.
Spatiumdan daha hızlı benzer fiyat ürünler var. Samsung 980 Pro alınır normali alınmaz. SSD konusunda sağlam ve köklü bir marka. Hız olarak bir tık daha iyi ürünler bulunabilir. Bütçe problemi yoksa önerebilirim.
Kioxia ile ilgili kötü bir izlenime sahip olduğunuzu görüyorum. SSD konusunda birçok markaya ve modele özel bellek tasarımını ve üretimini yapan firmadır kendisi. Tercih edilebilir sanıldığı gibi kötü bir marka değil.
Genelde konuşulan ürünler 7000/5000 hızlarında. Bütçeye göre 7500/7000 ürünler önerilebilir.
SaolunGen 4 Exceria PRO serisinden bahsetmiştim hocam ben. Fiyat olarak 2300 civarında linki ekleyeceğim. Samsung 980 pro güzel fiyata denk gelmiş gibi görünüyor onu tercih edin hocam hayırlı olsun şimdiden.
Kioxia Exceria PRO
Rica ederim. Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Saolun