1 yıl sonraya kalırsa iyibelediye seçimleri var normal seçimlerden sonra seçim bitince direkt 23 bulur hele belediye seçimlerinden sonra gg
Imkansız gibi tl daha fazla değer kaybedemez
Demişlerdi 2013 deImkansız gibi tl daha fazla değer kaybedemez
Benim fikrim bu yönde yerli araç merli araç falan filan petrol falanda dediler gerçekse ya bu seviyede tutar yada max 12tl görür gibiDemişlerdi 2013 de![]()
Ekonomide o yok. Dibin dibi de vardır. Onu da görürüz. Hep gördük.Imkansız gibi tl daha fazla değer kaybedemez
Bakalim hayırlısı benim için çok sorun değil 18den sonra tr de değilim benEkonomide o yok. Dibin dibi de vardır. Onu da görürüz. Hep gördük.
"Dibi gördük, daha fazla batamayız" diye Güldür Güldür Show sadece onun komedisini yapıyor![]()
İnşallah kurtarırsınız kendinizi. Bizim nesil bile alıştı bu rezil ekonomiye. Siz kaçın kurtarın kendinizi başkasının lafına bakmayın.Bakalim hayırlısı benim için çok sorun değil 18den sonra tr de değilim ben
Her ne kadar vatanımı sevsemde kimse kusura bakmasın maximum 100 yıl yasiyacagim o vakti burda öldürememİnşallah kurtarırsınız kendinizi. Bizim nesil bile alıştı bu rezil ekonomiye. Siz kaçın kurtarın kendinizi başkasının lafına bakmayın.
Imkansız gibi tl daha fazla değer kaybedemez
Skodoskdlwlw beklemedeyim hocam söyle 2 yıl daha sabit kalsa dolar düşse benim için kafi sonra...imkanlı imkanlı bak gör bu konuyu ctrl + d yapıp kaydediyorum 6 ay sonra hortlatıcam![]()