Gg17 Görüntü Vermiyor

lmbedirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gaming gen tr den almış olduğum gg17 görüntü vermiyor yardımcı olur musunuz damları cikar tak yaptım ekran kartını çıkar tak yaptım ama düzelmedi ekran vermiyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Monitörün HDMI kablosunu yanlışlıkla Anakart girişine bağlama :) bir de klavye mouse ledleri yanıyor mu ?

KS

lmbedirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yeni hallettim ya kasada reset tuşu varmış ona 15 20 saniye basılı tutacakmisim ben 5 6 saniye basmistim açıldı kuruyom şimdi. önceki pc de reset tuşu yoktu hiç aklıma gelmemisti önceden

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
yeni hallettim ya kasada reset tuşu varmış ona 15 20 saniye basılı tutacakmisim ben 5 6 saniye basmistim açıldı kuruyom şimdi. önceki pc de reset tuşu yoktu hiç aklıma gelmemisti önceden
Reset tuşu ile Bios ekranı almanın bi alakası yok ama başarılı olduysa sorun yok, çalışıyorsa kurcalama politikası.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
pc yine acılmıyor dp taktım yine olmadı
Tek Ram ile açmaya çalış muhakkak görüntü alırsın. Görüntü alabilirsen Ssd, ekran kartı, Ram testlerini yapmanı öneririm.
Tek Ram ile görüntü alıp Biosu güncelleyip expo açabilirsin, sonra diğer Rami eklersin.
Ramleri ayrı ayrı test yapmanı öneririm.
En son çare iş çıkılmaz bi duruma girerse kasayı komple bakıma servise gönderin, kağıda bütün sorunları abartarak yazarsın :)

KS

lmbedirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tek Ram ile açmaya çalış muhakkak görüntü alırsın. Görüntü alabilirsen Ssd, ekran kartı, Ram testlerini yapmanı öneririm.
Tek Ram ile görüntü alıp Biosu güncelleyip expo açabilirsin, sonra diğer Rami eklersin.
Ramleri ayrı ayrı test yapmanı öneririm.
En son çare iş çıkılmaz bi duruma girerse kasayı komple bakıma servise gönderin, kağıda bütün sorunları abartarak yazarsın :)
sistem tek ram , ekran kartını çıkarıp HDMI kablosunu anakarta taktım görüntü geldi. sonra ekran kartını taktım display port ile denedim geliyor gidiyor görüntü

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
sistem tek ram , ekran kartını çıkarıp HDMI kablosunu anakarta taktım görüntü geldi. sonra ekran kartını taktım display port ile denedim geliyor gidiyor görüntü
Ekran kartı yokken görüntü aldıysan işlemcinin grafik kartı çalışıyor o zaman.
Biosdan işlemcinin grafik kartını tamamen kapat o zaman ekran kartından görüntü alabilirsin.
Biosdan işlemcinin grafik kartını kapatamassan, bios güncel değildir güncelleyip kapatabilirsin.
Ekran kartını dikkatli tak, güç kablosunun soketine dikkat et tam otursun.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri