- Tepki
- 0
gaming gen tr den almış olduğum gg17 görüntü vermiyor yardımcı olur musunuz damları cikar tak yaptım ekran kartını çıkar tak yaptım ama düzelmedi ekran vermiyor
Reset tuşu ile Bios ekranı almanın bi alakası yok ama başarılı olduysa sorun yok, çalışıyorsa kurcalama politikası.yeni hallettim ya kasada reset tuşu varmış ona 15 20 saniye basılı tutacakmisim ben 5 6 saniye basmistim açıldı kuruyom şimdi. önceki pc de reset tuşu yoktu hiç aklıma gelmemisti önceden
pc yine acılmıyor dp taktım yine olmadıReset tuşu ile Bios ekranı almanın bi alakası yok ama başarılı olduysa sorun yok, çalışıyorsa kurcalama politikası.
Tek Ram ile açmaya çalış muhakkak görüntü alırsın. Görüntü alabilirsen Ssd, ekran kartı, Ram testlerini yapmanı öneririm.pc yine acılmıyor dp taktım yine olmadı
sistem tek ram , ekran kartını çıkarıp HDMI kablosunu anakarta taktım görüntü geldi. sonra ekran kartını taktım display port ile denedim geliyor gidiyor görüntüTek Ram ile açmaya çalış muhakkak görüntü alırsın. Görüntü alabilirsen Ssd, ekran kartı, Ram testlerini yapmanı öneririm.
Tek Ram ile görüntü alıp Biosu güncelleyip expo açabilirsin, sonra diğer Rami eklersin.
Ramleri ayrı ayrı test yapmanı öneririm.
En son çare iş çıkılmaz bi duruma girerse kasayı komple bakıma servise gönderin, kağıda bütün sorunları abartarak yazarsın![]()
Ekran kartı yokken görüntü aldıysan işlemcinin grafik kartı çalışıyor o zaman.sistem tek ram , ekran kartını çıkarıp HDMI kablosunu anakarta taktım görüntü geldi. sonra ekran kartını taktım display port ile denedim geliyor gidiyor görüntü