Yardım Ghost Of Tsushi̇ma Crack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sheriff1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malum oyun fiyatları çok yükseldi steam dolara geçti. oyunları mecburen crackli halini indirebiliyoruz. Trojan virüsü çok kolay gizlenebilen bir şey. O yüzden her siteden indirmemeye çalışıyorum. Güvenilir bir site bilen o sitelerden oyun indiren veya o sitelerdeki oyunların virüs taramasını yapan var mı.

Özellikle indireceğim oyunlar; Ghost of Tsushima ,Elden Ring ,Dark Souls, Demon souls gibi souls like türü oyunlar.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
764
Yıllar önce crackli oyunları kendim de kullandım. Lakin o bilgisayarda internet yoktu. Parasıyla CD alırdık ve crack dosyasıyla oyunu açabilirdik. Zamanında orijinal diye aldığımız bazı korsan CD'ler vardı. Her neyse konumuz bu değil. İnternet olmayan bilgisayarda veri sızıntısı da olmazdı, asıl konu bu.

Madem internetiniz var ve virüsten çekiniyorsunuz. O halde o bilgisayardan e-devlet şifresi, banka hesabı, kredi kartı bilgileri ve benzerini bulundurmayın ve hatta online alışveriş yapmayın. Daha önce yaptıysanız bile o şifreleri de silin. Böylece çalınacak veri olmazsa güvenliğini zayıflattığınız bilgisayardan bir şey çalamazlar. Verebileceğim tek tavsiye bu olur.

Hem virüs barındırabilecek dosya indireceksiniz hem de bunun üzerine online alışveriş yapacaksanız ne zaman hesaplarınızın boşaltılacağını kimse bilemez. Kimse size crackli bir adresin güvenilir olduğunu garanti edemez. Tedbirinizi kendiniz alın diye uyarıyorum.

İndirme adreslerine gelince, kendim uzun yıllardır kullanmıyorum ve kullanmayacağım da. Kendi tercihiniz doğrultusunda herhangi bir indirme adresini kullanın ama virüssüz olması asla garanti olmayacak. Çünkü güvenilir bir site bulamayacaksınız ve ayrıca virüs ben buradayım demeyecek yani gizli gizli çalışacak. Oyunların dosyalarını kıran kişilerin (sanal hırsızların) bedava dağıttını unutmayın ve o kişilerin hangisi güvenilir olabilecek diye kendinize sorun. Bedava bir hizmet. İyi düşünün. Önerim sadece kendi güvenliğinizi almanız üzerinedir. Ancak yine de ağ üzerinden yayılan virüs denk gelirse ağa bağlanacak başka cihazlar olunca onlar da virüsten etkilenip izlenebilir. Bunu da hatırlatayım. Size sadece basit tedbirler önerebildim.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Malum oyun fiyatları çok yükseldi steam dolara geçti. oyunları mecburen crackli halini indirebiliyoruz. Trojan virüsü çok kolay gizlenebilen bir şey. O yüzden her siteden indirmemeye çalışıyorum. Güvenilir bir site bilen o sitelerden oyun indiren veya o sitelerdeki oyunların virüs taramasını yapan var mı.

Özellikle indireceğim oyunlar; Ghost of Tsushima ,Elden Ring ,Dark Souls, Demon souls gibi souls like türü oyunlar.
Maalesef crack destegimiz yok ama size soyle bir oneri yapabilirim. Steam offline hesap satisi yapilan siteler mevcut buradan 10 20 tl ye oyuna offline bir sekilde sahip olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri