Ghost Spectre

Emir_03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Ghost spectre yüklemek istiyorum ama performanlımı ve türkçe dil seçenigi varmı?

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Öncelikle türkçe dilini ayrı olarak indiriyorsunuz öyle aktif oluyor. Performans konusuna gelmek isterim eğer sisteminiz çok iyi değilse öyle fazla bir şey beklemeyin oyunlarda falan normal Win10 ile neredeyse farksız gibime geldi, sadece gereksiz şeyler kırpılmış ferah bir hale getirmeye özen göstermişler. Her sisteme uymuyor şahsen superlite se kullandım uzun süre, akabinde durmadan kendi kendine formatlık mavi ekran sorunu verdi, veya driver güncellemesi yaparken bazı sürücülerde hata çıktı düzelttim. Ama oyunları falan kurup yerleşince normal Win10'dan farksız hale geliyor diyebilirim, sadece kurulum yapıp ram kullanımı gösterişi yapıyorlar evet kullanımı normale göre 1-2 tık daha az deneyimledim. Onun dışında dediğim gibi sisteminiz iyi durumdaysa etki yapabilir eğer çok iyi değilse pek bir şey beklemeyin.

KS

Emir_03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle türkçe dilini ayrı olarak indiriyorsunuz öyle aktif oluyor. Performans konusuna gelmek isterim eğer sisteiniz çok iyi değilse öyle fazla bir şey beklemeyin oyunlarda falan normal Win10 ile neredeyse farksız gibime geldi, sadece gereksiz şeyler kırpılmış ferah bir hale getirmeye özen göstermişler. Her sisteme uymuyor şahsen superlite se kullandım uzun süre, akabinde durmadan kendi kendine formatlık mavi ekran sorunu verdi, veya driver güncellemesi yaparken bazı sürücülerde hata çıktı düzelttim. Ama oyunları falan kurup yerleşince normal Win10'dan farksız hale geliyor diyebilirim, sadece kurulum yapıp ram kullanımı gösterişi yapıyorlar evet kullanımı normale göre 1-2 tık daha az deneyimledim. Onun dışında dediğim gibi sisteminiz iyi durumdaysa etki yapabilir eğer çok iyi değilse pek bir şey beklemeyin.
benim bilgisayarım kötü oldugu için düşünmüştü sizcede yüklemelimiyim ve nasıl türkçe dil desteğini indirebilirim

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
benim bilgisayarım kötü oldugu için düşünmüştü sizcede yüklemelimiyim ve nasıl türkçe dil desteğini indirebilirim
Deneyebilirsin ve türkçe dilini eklemek için ayarlardan dil kısmına girip türkçe dilini aratıp kurmanız gerekir.

KS

Emir_03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deneyebilirsin ve türkçe dilini eklemek için ayarlardan dil kısmına girip türkçe dilini aratıp kurmanız gerekir.
performans artarmı 4 gb bilgisayarım var ve mavi ekran sorunu aalırmıyım ve hangi versiyonu indirmem gerekir

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri