Ghosting Test

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yeni Monitör Aldım Kasayı 2-3 Ay Sonra Alıcam Şimdilik Monitörü Laptopa Bağlı Olarak Kullanıyorum. Sorum Şu Monitör Laptopa Bağlıyken Ghosting Test Düzgün Sonuç Verir Mi? Yani Laptopun Ghostingini Mi Alır Yoksa Monitörünkini Mi?

Staybabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Yeni Monitör Aldım Kasayı 2-3 Ay Sonra Alıcam Şimdilik Monitörü Laptopa Bağlı Olarak Kullanıyorum. Sorum Şu Monitör Laptopa Bağlıyken Ghosting Test Düzgün Sonuç Verir Mi? Yani Laptopun Ghostingini Mi Alır Yoksa Monitörünkini Mi?
Monitor kendi ghostingini alir

zatoichii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani Ghosting Gözüküyorsa Laptopla İlgili Değil Monitorun Kendisiyle İlgili Öyle Mi
Ekran kartına bağlı sadece monitöre bağlı değil. Ekran kartın FreeSync yada benzer teknolojiyi destekliyorsa ghosting olmaz. 165 hrz monitör kullanıyorum testte az gölgelenme oluyor ghosting olmuyor. Çöp bi laptop um var ona bağladığımda ghosting çıkıyor testte. :D

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Ekran kartına bağlı sadece monitöre bağlı değil. Ekran kartın FreeSync yada benzer teknolojiyi destekliyorsa ghosting olmaz. 165 hrz monitör kullanıyorum testte az gölgelenme oluyor ghosting olmuyor. Çöp bi laptop um var ona bağladığımda ghosting çıkıyor testte. :D
Bende Aynısını Düşünüyorum. Şuan Hala Kötü Bir Laptopa Bağlı Monitörüm Ve Evet Ghosting Gösteriyor Ki Arada Bellide Oluyor. Sistemi 1 Hafta Sonra Alıcam Bi Sorun Olmazsa Bakalım Ona Bağladığımda Devam Edicek Mi Ghosting

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Freesync veya g-sync ghosting açısından önemli şeyler değil.
Burada yaşayacağın tek sıkıntı laptopun hdmı versiyonundan dolayı monitörün verdiği hz değerini alamama olur.
Eğer hz i eksiksiz alıyorsan testi yapabilirsin, herhangi bir sakınca yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri