- Tepki
- 329
Anam anam neler görüyorum, bize de nasil olur mu??Türknet ve milleni tt altyapısı üzerinden 100mbps internet veriyor.
Gibir nette durum bu
Kablonet 500mbps ftth veriyor. Superonline da yapamadımAnam anam neler görüyorum, bize de nasil olur mu??
Kablonet ve süperonline’dan kontrol eder misin
Büyük ihtimal süperonline altyapısıdırKablonet 500mbps ftth veriyor. Superonline da yapamadım
Neyse aklımda iki seçenek var.Büyük ihtimal süperonline altyapısıdır
Ben milleni kullanıyorum memnunumNeyse aklımda iki seçenek var.
Tt altyapısı üzerinden Türknet 100mbps 250tl
Tt altyapısı üzerinden 100mbps milleni 190tl.
Not(3 4 sene önce milleni kullandım, kullandığım en kötü internetti)
Sizce hangisini yapayım?
Ping sorunu vs oluyor mu? Abartmış gibi gözüküyorum ama zamanında milleni sayesinde sinir hastası olmuştum.Ben milleni kullanıyorum memnunum
Yani ping normal şu anlıkPing sorunu vs oluyor mu? Abartmış gibi gözüküyorum ama zamanında milleni sayesinde sinir hastası olmuştum.
Memnun olanlar varsa milleni geçebilirim.
....
Paketiniz kaç? Ping kaç?Yani ping normal şu anlık
İyi güzel. Akşam saatlerinde hız düşüklüğü ve ping sorunu oluyor mu? Netspeed de yaşamıştım.35 mbps
20-22
Adana
Yaşamadım dahaİyi güzel. Akşam saatlerinde hız düşüklüğü ve ping sorunu oluyor mu? Netspeed de yaşamıştım.
Milleni bağlayayım o zaman.Yaşamadım daha
Ya zam yolda mı bilmiyorum ama zam geldi bizim fiyat sabit kaldıMilleni bağlayayım o zaman.
Peki milleni zam yolda mı? Öyleyse hiç gerek yok Türknet geçeyim.
Bizim netspeed de 130dan 200küsüre çekti. Zaten depremden sonra hiç kullanmadım. İptal etmiştim. Türknet zam yapmayacağı sözünü veriyorsa türknet geçeyim. Çünkü milleni zam yaparsa aynı fiyata gelecekler.Ya zam yolda mı bilmiyorum ama zam geldi bizim fiyat sabit kaldı
Var aslında bayadırgibir net yeni mi çıktı ilk defa duydum
Doğrudur. Popüler olanlar kullanılıyor genelde ama böyle firmalarda çok iyi çıkabiliyor düşünülebilir.Var aslında bayadır