Gigabyte 2060 Süper

ahmet45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rtx 2060 süper kartım oyunlarda direk 82 dereceyi görüyor ve ısınmaya yada oyundan çıktığımda soğumaya başladığında ses çıkarıyor normalmidir ne yapmak lazım

bide bu kartın her inceleme videosunda sıcaklık 60*70

Son düzenleme:

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
rtx 2060 süper kartım oyunlarda direk 82 dereceyi görüyor ve ısınmaya yada oyundan çıktığımda soğumaya başladığında ses çıkarıyor normalmidir ne yapmak lazım

bide bu kartın her inceleme videosunda sıcaklık 60*70

Gigabyte Rtx 2060 Super modeli aslında oyunlarda full ayarlarda en fazla 75 dereceyi gören bir kart. Ortalama 65-70 derecelerde gidiyor. 82 Derece normal değil. Tabii ki de bazı etmenlere dikkat etmek gerekiyor. Şu soruları cevaplayabilir misiniz:

- Ne zamandır böyle bir durum yaşıyorsunuz, daha önce sıcaklıklar nasıldı?
- Hangi marka ve model kasada kullanıyorsunuz?
- Kasanızın fan dizilimi nasıl (mümkünse kasanın içeriğini gösteren bir fotoğraf ekleyin)?
- Kartın ilk sahibi misiniz?
- Daha önce kart açıldı ve temizlik-termal macun değişimi gibi bakımları yapıldı mı?

KS

ahmet45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aldığımdan beri böyle kullanıyorum zoko melody gaming kasa kullanıyorum önde 3 arkada 1 fan fanların önü açık kartın ilk sahibi değilim bu sıcaklık değerini söylediğim zaman bana gayet normal olduğunu ve bu kartın bu derecelerde çalışmak için tasarlandığını söylediler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri