rx6600 fiyatları baya geriledi almayı düşünüyorum ama anakartım a320mh kaldırırmı bilmiyorum kaldırırsa çok iyi olur
Gigabyte anakart almanızı önermem.rx6600 fiyatları baya geriledi almayı düşünüyorum ama anakartım a320mh kaldırırmı bilmiyorum kaldırırsa çok iyi olur
Pc ye upgrade yapıcam psu 500w frisby bu tik kotu ama rx 6600 max 450 w istiyorKaldırır asıl sorun psu marka ve modeli nedir?
Haklısınız hocam pc yi aldigim yerde kasa ile birlikte verildi bende zaten ileride yukseltirim diye aldim kasayi normalde pc yi komple satıp 15 20 k arasi bi 3060 ti li falan sistem toplayacaktim sonra amd ekran kartlarinin fiyati baya dustu ama sistemler ayni kaldi yukseltip 1 2 sene kullanip degisicem para cepte kalsınSorun olmaz rahat kullanabilirsiniz. Psu daha güvenilir marka ile değiştirmek daha iyi olur.
İmkanınız varsa dediğiniz gibi yapmak bana da daha mantıklı geliyor. 6600 şu an tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.Haklısınız hocam pc yi aldigim yerde kasa ile birlikte verildi bende zaten ileride yukseltirim diye aldim kasayi normalde pc yi komple satıp 15 20 k arasi bi 3060 ti li falan sistem toplayacaktim sonra amd ekran kartlarinin fiyati baya dustu ama sistemler ayni kaldi yukseltip 1 2 sene kullanip degisicem para cepte kalsın
Suan 730 lu sistemlerin bile 2. Eli 6 k civari bende rx 550 r3 3100 var yeni sistem 1 sene oldu kutu fatura garanti her seyi duruyor tertemiz cok iyi kullandım ama satamam elimde kalir diye korkuyorumİmkanınız varsa dediğiniz gibi yapmak bana da daha mantıklı geliyor. 6600 şu an tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.
Her malın alıcısı vardır. Fiyatında ilana koyarsanız mutlaka satılır. İkinci el satış, biraz sabır, biraz şans ve birazda uğraş gerektirebilir.Suan 730 lu sistemlerin bile 2. Eli 6 k civari bende rx 550 r3 3100 var yeni sistem 1 sene oldu kutu fatura garanti her seyi duruyor tertemiz cok iyi kullandım ama satamam elimde kalir diye korkuyorum
Her malın alıcısı vardır. Fiyatında ilana koyarsanız mutlaka satılır. İkinci el satış, biraz sabır, biraz şans ve birazda uğraş gerektirebilir.