GigaByte B450M bir sürü driver var hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cümleten merhabalar. Yine aklıma takılan bir soru için hocalarımı meşgul etmekteyim.
Gigabyte b450m s2h anakartım var ve aylardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. 
Format atmayı düşünüyorum temiz bir kurulum yapmak istiyorum ama anakartın Driver kısmında ses driverından üç tane indirme seçeneği var 18, 30 ve 116 mb lık. bu 3ünden hangisini indirmem lazım. Önceden genelde küçük olanı indirir ya da driver booster ile driver güncelleme yapardım. bazı yerlerde driver boosterin eski ya da yanlış driver kurduğunu okudum.
ayrıca PC hocası fanda 2004 sıkınıtısı ile ilgili haber yayınlanmış geçenlerde de güncellemeler ile ilgili sorun olmuştu. ben dün yani 01.06.2020 de yeni windows10 iso su indirdim.şuan kullandığım windows sürümü 1909.
Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. :) tekrardan hayırlı günler hayırlı forumlar :)

driver sayfası :
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İki farklı sürücü var. Realtek Audio ve HD Audio [size=medium]Bildiğim kadarıyla aralarında bir fark yok. En yeni sürümü indirebilirsin. Eğer bir sıkıntı yaşarsan 116.mb olan sürücüyü kullanabilirsin.[/size]

[size=medium]Bende GIGABYTE anakart kullanıyorum durum bende de öyle :) [/size]

KS

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
İki farklı sürücü var. [font=Arial, 微軟正黑體,]Realtek HD Audio Driver ve [size=medium][font=Arial, 微軟正黑體,]Realtek HD Audio Driver. Bildiğim kadarıyla aralarında bir fark yok. En yeni sürümü indirebilirsin. Eğer bir sıkıntı yaşarsan 116.mb olan sürücüyü kullanabilirsin.[/font][/font][/size]

[font=Arial, 微軟正黑體,][size=medium][font=Arial, 微軟正黑體,]Bende GIGABYTE anakart kullanıyorum durum bende de öyle :) [/font][/font][/size]

Eyvallah hocam. peki bu iso dosyası yenilendi mi Microsoft sitesindeki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri