Gigabyte B450M S2H mld depolama

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: Gigabyte B450M S2H mld depolama

AgahBey' Alıntı:
Disk uyumlu lakin marka çok bilinen yada tercih edilen marka değil. Diğer markalarda bu paralara 500gb buluyor bulamıyoruz. Windows açılış kapanış hızları üzmez. Ama ne kadar dayanıklı bozulur mu yada stabil çalışır mı denemeden bilinmez. Bir kaç foruma baktım ve okuma yazma sonuçları fena değil. Kısa bir sürede sağlık performansı düşmüyor ise alınabilir.

Bende almayı düşünüyorum hızı baktığım kadarıyla okuma 2500 yazma 2100 bana yeter büyük ihtimalle alacağım

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
Bahsi geçen disk için araştırdığım kadarıyla kötü bir yorum görmedim aynı şekilde iyi olduğu yönünde çok fazla yorum bulamadım. Fiyatı çok uygun, bir şans vererek kullanabilirsiniz.

HaskoNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Gigabyte B450M S2H mld depolama

Hocam disk depolama için güzel fiyatı da sizin için uyuyorsa alın geçin derim. Fakat marka bilindik bir marka değil

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Markadan ziyade çip üreticilerine bakmak gerekir, yedek depolama olarak kullanılacak bir disk kesinlikle üzmez. Corsair MP400 ile aynı çipe sahip, çipi de sizi üzmez fakat;
İçerisinde DRAM yok , m2 ssd leri seçerken DRAM önemli bir etken olmalı çünkü siz işlem yaptıkça okuma yazma vb , ek bellek tutmayacağı için ömrü daha kısa olacaktır. Sonuç olarak Wİndows işletim sistemi kurup tüm işlerinizi o diskte yapacaksanız çok önerilecek bir ssd değil. Ama yedek disk olarak kullanacaksanız bu fiyata kaçırılmaz.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

BatuhanKLC' Alıntı:
Markadan ziyade çip üreticilerine bakmak gerekir, yedek depolama olarak kullanılacak bir disk kesinlikle üzmez. Corsair MP400 ile aynı çipe sahip, çipi de sizi üzmez fakat;
İçerisinde DRAM yok , m2 ssd leri seçerken DRAM önemli bir etken olmalı çünkü siz işlem yaptıkça okuma yazma vb , ek bellek tutmayacağı için ömrü daha kısa olacaktır. Sonuç olarak Wİndows işletim sistemi kurup tüm işlerinizi o diskte yapacaksanız çok önerilecek bir ssd değil. Ama yedek disk olarak kullanacaksanız bu fiyata kaçırılmaz.
Satın aldım oyun fln kurucam ana kullanacağım ssd olucak

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Hayırlı olsun , ilerleyen günlerde forum üzerinden kullanıcı deneyimlerinizi ve bir zaman sonra uzun kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız biz de daha sağlıklı bilgiye ulaşmış oluruz.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

BatuhanKLC' Alıntı:
Hayırlı olsun , ilerleyen günlerde forum üzerinden kullanıcı deneyimlerinizi ve bir zaman sonra uzun kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız biz de daha sağlıklı bilgiye ulaşmış oluruz.

Elime ulaşsın konu açıcam

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Hayırlı olsun şimdiden , bekliyorum inceleme konusunu.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

BatuhanKLC' Alıntı:
Hayırlı olsun şimdiden , bekliyorum inceleme konusunu.

Bu arada ömrü kısa olur yazmıştınız sizce ne kadar ömrü olur

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Ömrü dramlı modellere nazaran daha kısa olacaktır . SSD ler bilindik markalardan uzaklaşınca tamamen şans işi gözümde . 1 yılda 2 sefer değişime yolladım Hyper x fury sata SSD mi, ama son geleni 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Demek istediğim kesin birşey söylemem yanlış olur.  Umarım ömrü uzun olur .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri