Gigabyte g24f-2 ölü piksel var

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Merhabalar geçenki indirimde itopyadan gigabyte g24f-2 satın aldım ürün elime ulaştı olü piksel var değişim sağlamayacaklarını biliyorum iade etme hakkım var ama ürünü 3400 gibi bir fiyata almışım bu fiyata benzer bir ürün bulamam bu yüzden önce servise başvurup red yiyim sonrada thh ye başvurayım sürecin sonunda degiştirmek zorundalar bu süreçtede monitörü kullanırım ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Merhabalar geçenki indirimde itopyadan gigabyte g24f-2 satın aldım ürün elime ulaştı olü piksel var değişim sağlamayacaklarını biliyorum iade etme hakkım var ama ürünü 3400 gibi bir fiyata almışım bu fiyata benzer bir ürün bulamam bu yüzden önce servise başvurup red yiyim sonrada thh ye başvurayım sürecin sonunda degiştirmek zorundalar bu süreçtede monitörü kullanırım ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum
Bence ugraşma direk iade et bendede çıkmıştı.

Son düzenleme:

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
O sürede elllerinde bu model olmazda süreç sonunda paranızı alırsınız. Servis süreci içerisinde de monitörsüz kalırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri