Yardım Gigabyte G24F2 Görev Çubuğunda Çizgiler

Striker999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar 2023 ün 12.ayında itopya dan almış olduğum gigabyte g 24f2 adlı monitorüm de bi kaç gün önce görev çubuğunda renkli çizgiler oluştu .
Ürünü değiştirmek veya iadesini gerçekleştirmek istiyorum fakat ürünün kutusunu daha sonra işime yarayacağını düşünemediğimden atmış bulundum internette biraz araştırdığımda ise kutusuz monitörün garanti kapsamı dışında kalacağına dair söylemler mevcut . 2 ay bir garanti sürem kaldı ve ürünün elimde daha kötü bir hal almasını istemiyorum ne yapabilirim ?

Ekli dosyalar

• 1760215099970.jpg
    1760215099970.jpg
    6.3 MB · Görüntüleme: 17

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Genelde bu modelde aynı zamanlarda çoğu kişiyde bu tarz sorun oluşmuş hemde aynı yerde monitörü bende sevmiştim ama bu konulardan dolayı almamıştım. Monitör gigabyte oldugu için sitesine kayıt yaptırırsanız ek garanti süresi kazanabilirsiniz.(Anakart ve ekran kartlarında böyle bi olay var monitördede olur diye düşünüyorum.) Ondan sonra zaman kaybetmeden gigabyte ile iletişime geçmek garanti süreci için. Kutunun önemli olacağını düşünmüyorum elinizde önemli bilgiler varsa. Fakat gönderirken dikkat edin hasar almasın sünger vs....

Bende benzer bir sorunun tam yukarda olcak şekilde asus monitörümde 2 yıl sonra yaşamıştım, servis ile 1 haftada çözdük. (Kutuları oldugu için aynı şekilde paketleyip ilettim.)

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Geçmiş olsun. Aynı monitörde aynı sorunu yaşayarak iade etmiştim. Benim de severek kullandığım bir monitördü ancak böyle bir kronik sorunu var.

Kutu konusunu önce aldığınız yere, çözemezseniz bir de sevisine sorun derim. Belki yardımcı olurlar.

KS

Striker999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok teşekkür ediyorum .Gigabyte yetkili servisi servispoint ile iletişime geçtim.Ürünü kargolayıp kendilerine göndermemi daha sonra sorunun tespiti halinde değişim/iade raporuyla garantiden faydalanabileceğimi söylediler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri