- Tepki
- 0
Herkese merhaba bundan yaklaşık 1 sene önce itopyadan gigabyte g27f2 monitör satın almıştım gayet memnundum overclok ve diğer ayarları tek sefer yapıp buna ek olarak vestel 42 inç 60 hz tv ile bu ekranları yinele seçeneği ile gigabyte i 170 hz vesteli 60 hz kullandım fakat bir hafta öncesine kadar gigabyte ekranım yatay çizgiler çıkarmaya başladı garantisi devam ettiği için iyopyaya götürdüm gigabyte in servisi ist Avrupa yakasında servispointe gönderildi iki gün içinde karar çıktı ve değişim istedim bana gigabyte gs27fa monitör önerdiler aldim fakat bununla beraber bir kaç sorunda beraberinde geldi ayarları yaptım pcyi kapattım daha sonra açtığımda gigabyte ana ekran vestel ikinci ekran olarak başlıyordu ve kimi zaman ikiside 60 hz ler düşüyordu fakat gigabyte monitörün ayarlarından overclok yaptığımda 190 hz e geri gelip yaptigim ayarlar geri geliyordu nvdia ayarlardan bir kaç ayar yapıp iki ekranida yinele seçeneğine ulaştım fakat gigabyte monitorum 180 hz de kalıyor her defasında overclok yapmak zorunda kalıyorum ayrica ekran açılırken menu düğmesine bastığımda belli bir dk bekledikten sonra menu açılıyor şimdi kullanan arkadaşlar varsa yada bilenler bunlar bir sorunmu monitoru goturmelimiyim yoksa bir ayari varmi yapılıp duzeliyormu bunu merak ediyorum acikcasi