Gıgabyte Gtx1050-ti İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar,
Muhtemelen daha önce Gıgabyte Gtx1050-ti Ekran kartı çıkar çıkmaz bütün platformlarda hakkında bir sürü yazı yazılmıştır fakat bir kullanıcı olarak kendim incelemek istedim; (tabi ki terimlere vs girmeden)
Ben ekran kartını N11.com'da 1050 TL ye almıştım şuraya Tarih atalımda 1/02/2018 ilerde ne kadar fiyat artışı olmuş karşılaştırma yaparız :)
Kartı ilk aldığımda aklımda yeterli performansı vermez çok ısınır gibi endişelerim vardı ama Kartı takınca oyunlarda ki performansı görünce bütün şüphelerim ortadan kalktı
Kartta ısınma sorunu diye bir şey yok
Kartı stres testine soktum ama 60 dereceye kadar kartın fanları gram oynamadı yerinden, acaba bozukmu falan diye kendi kendimi sorgulamaya başladım, tabi bir taraftan da kartın fanlarını gözlüyorum, bu sırada fanlar dönmeye başladı baktım 62 derece olmuş kart 10 sn fanlar çalıştı sonra yine durdu, 60 dereceye kadar fanlarda her hangi bir oynama olmuyor, oyun oynadım yaklaşık 1 saat kadar oyundan çıktığımda fanlar hala çalışmamış durumdaydı, yani oyuna girseniz bile kart o kadar çok ısınmıyor. Alacak olup tereddüte düşen arkadaşlar varsa alabilirsiniz istediğim marka kart olmamasına rağmen beni memnun etti, bu memnuniyetimi size de aktarmak istedim. İyi günlerde sağlıcakla kalın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri