arkadaslar G27FC mi yoksa G24F 2 mi daha iyi hangisini tavsiye edersiz?
İkisi de çok farklı benzer bir durumu yok .arkadaslar G27FC mi yoksa G24F 2 mi daha iyi hangisini tavsiye edersiz?
G24F 2 SS IPS normal ıps den 4 kat daha hızlı.İkisi de çok farklı benzer bir durumu yok .
Biri Curved 27 inç va panel digeri , ise Flat 24 inç İps ekran,
S,z kullanım amacı ve şekline göre seçeceğinizi belirleyin ona göre öneri sunulsun curved ekran araştırması yok ama şu an baktığınız 24 inç flat ips şu an en popüler ürünler arasında
gosting ve piksel olmesi olmasin istiyorum ve oyun odakli monitorİkisi de çok farklı benzer bir durumu yok .
Biri Curved 27 inç va panel digeri , ise Flat 24 inç İps ekran,
Siz kullanım amacı ve şekline göre seçeneğinizi belirleyin ona göre öneri sunulsun curved ekran araştırması yok ama şu an baktığınız 24 inç flat ips en popüler ürünler arasında, flat ips önerilen bir ürün 24 inç yeterli ise İps FHD freesync destekli iyi model , curved istiyorsanız mutlaka öneriler olacaktır size .
Evet ben temel olarak İps teknolojisi kullanıldığı için öyle yazdım zaten öneri istenince özellikler anlatılabilir neden seçilmesi gerektiği konusunda . Gerçekten güzel monitör ve özellikleri bakımından f/p monitörG24F 2 SS IPS normal ıps den 4 kat daha hızlı.